Sök biljetter

Liknande kategorier

Våra kunder säger

Varför handla hos oss?

Biljetter till de bästa sevärdheterna, rundturerna & upplevelserna i Paris!

Här hittar du biljetter till Paris berömda cabareer och stadens största turistattraktioner, du kan boka guidade rundturer i och utanför Paris hemifrån och försäkra dig om en plats till de ofta slutsålda turerna. Du kan enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till Moulin Rouge, Crazy Horse, Paradis Latin och Lido de Paris. Passa på att lyxa till det med en middag eller lunch i Eiffeltornet, en guidad visning på Louvren eller en romantisk middagstur med båt på Seine.

  • Över 3 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100% säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Sevärdheter i Paris

Paris har ett nästintill oändligt utbud av saker att upptäcka. Det spelar ingen roll om det är ens första eller 10e besök - det finns alltid något nytt att se och göra. Från klassiker som att njuta av utsikten från toppen av Eiffeltornet eller att besöka Louvren, vars konstsamling innefattar bl a Da Vincis mästerverk Mona Lisa, till ett cabarétbesök på anrika Moulin Rouge eller Lido de Paris.

Paris är inte bara Frankrikes huvudstad utan också den mest folkrika staden med en areal av 105 kvadratkilometer och 2.206,488 invånare. Staden korsas av breda vackra boulevarder och även floden Seine flyter därigenom. Utöver sina välkända landmärken så som Eiffeltornet, den på 1100-talet uppförda katedralen Notre Dame, och Sacré-Cœur som stolsterar på toppen av Montmartre, så är Paris känt för sin charmiga cafékultur och sina designerbutiker.

Välkända områden inkluderar det bohemiska Montmartre, Latin Quarter, hipstertäta Le Marais, mysiga Canal Saint-Martin och Saint Germain-des Prés samt det mycket exklusiva Champs-Elysées.

Bland Paris alla sevärdheter så är turisternas favorit Eiffeltornet som är beläget på Champ de Mars. Eiffeltornet lockar mer besökare än någon annan sevärdhet (som tar inträde) i hela världen, och är ett måste att besöka när man är i Paris. 

För att inte slösa dyrbar tid i Paris på att stå i kö kan du förboka biljetter till alla Paris mest populära sevärdheter och attraktioner. Vi erbjuder biljetter med prioriterad entré eller fast track till olika musuem, däribland Louvren och Rodin-museet. Du kan också hitta guidade museumturer samt turer där det ingår audioguide.

Ticmate Charity

Sevärdheter i Paris

"Ljusets stad" är världsberömd för sin fantastiska arkitektur, historia och atmosfär. Paris har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att veta var man ska börja - låt oss hjälpa till! Nedan hittar ni våra toppsäljande sevärdheter, däribland Eiffeltornet, det magnifika Versailles samt Mona Lisas hem - Louvren.

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 8 (8)