Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Musée de l'Orangerie

Besök konstmuseet Musée de l'Orangerie i Paris. Du får se målningar av kända konstnärer som Monet, Picasso, Rousseau och många fler. Ta dig tid att flanera genom museet och njut av att titta på konsten på väggarna.

Höjdpunkter

- Njut av Caude Monets berömda målningar av näckrosor
- Se kontsverk av bl. a Pablo Picasso
- Beundra underbara impressionistisk tavlor
- Vandra runt i museet i ditt eget tempo

Vad kan jag förvänta mig?

Museé de l'Orangerie har en topprankad samling av impressionistisk konst. Många besökare missar denna pärla till konstmuseum, eftersom den ofta överskuggas av stadens andra sevärdheter och museer. Men om du är en beundrare av impressionistisk konst, bör detta museum definitivt vara med på din Paris "bucket list".

Museet är mest känt för sin samling av Claude Monets väggmålningar föreställande näckrosor. Dessa åtta enorma målningar visar Monets banbrytande borsttekniker. De är hängda i ovala rum som Monet själv hjälpte till att utforma (rum vilka nyttjar det naturliga ljuset mycket bra.)

Museé de l'Orangerie har mer än bara näckrosor. Den permanenta samlingen innehåller verk av Cézanne, Matisse, Picasso, Renoir och Rousseau.

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med eller visa biljetten på din telefon.

Biljettkategorier

Adult (26+)

Öppettider

Måndag & onsdag-lördag: 09.00-18.00.
Tisdag & söndag: stängt

Boka
Från 183 kr

ons, 6 jul 2022

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Öppettider

Vägbeskrivning

Musée de l’Orangerie

Adress
Jardin Tuileries 75001 Paris

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!