Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

Pris från 465 kr

Gå före i kön till Eiffeltornet! Med förbokade entrébiljetter kan du överlista andra turister och undvika de timslånga köerna på plats. Ta hissen upp och njut av den fantastiska panoramautsikten över Paris!

Höjdpunkter:
- Gå förbi köerna till Eiffeltornet & spara tid
- Stanna i Eiffeltornet så länge du önskar
- Entrébiljett med priority access till 2:a våningen
- Möjlighet att besöka Eiffeltornets topp 

Spara tid – skippa köerna med förbokad entrébiljett
Allt du behöver göra är att boka dina biljetter online hos oss och ta med din e-biljett till Paris. På dagen för besöket möter du upp med vår representant intill Eiffeltornet och byter din e-biljett mot originalbiljetter med priority access. Du blir eskorterad till förköpsentrén, så att du kan gå före i kön och direkt till hissen och använda din tid till att utforska Eiffeltornet istället för att stå i kö!

Dina biljetter ger till prioriterad entré till 2: a våningen i Eiffeltornet. Om du vill kan du på 2: a våningen köpa ytterligare en biljett till toppen (3: e våningen) och fortsätta på egen hand. Förbered dig på köer om du önskar köpa biljetter till toppen i kassan på 2: a våningen.

Med mer än 7 miljoner besökare årligen, är Eiffeltornet ett av de mest välbesökta monumenten i hela världen. Du kommer definitivt uppskatta att spara 2-4 timmar av din vistelse i Paris med denna endast entré-biljett, där du undviker de ofta enorma köerna!

Kom i tid!
Din biljett är endast giltig bokat datum och tid. Om du kommer för sent kommer du inte in! 

Om du vill se mer av Paris på en stadsrundtur med buss innan besöket i Eiffeltornet, kan vår populära utflykt Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris vara något för dig!

Hur får jag mina biljetter?
När din beställning är bekräftad skickas din e-biljett direkt till din e-postadress.

Hur länge kan jag stanna i Eiffeltornet?
Du kan stanna så länge du önskar och så länge Eiffeltornet har öppet för besökare.

Finns det barnbiljetter?
Nej, men barn under 4 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

 

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 10 kundrecensioner
Smidigt

Det gick smidigt att komma före i kön. Men glöm inte att i bekräftelsemejlet finns det en bild på vart man träffar sin guide/får biljetterna. Det är 500 meter från Eiffeltornet.

Filip
ONS, 08 JUN 2016
4.5
Smidigt

Det gick smidigt att komma före i kön. Men glöm inte att i bekräftelsemejlet finns det en bild på vart man träffar sin guide/får biljetterna. Det är 500 meter från Eiffeltornet.

Filip
ONS, 08 JUN 2016
4.5
I regn på Eiffeltornet

Vi tyckte att det var en fantastisk upplevelse även om det regnade. Det var bra kontakt direkt vid upphämtningsstället och guiden var riktig bra och förklarade allt bra. Att vi inte hade så många frågor i efterhand var väl att vi var väldigt nöjda trots att vädret inte var det som vi förväntat oss. Men detta kan man inte ge ParisBiljetter någon skuld.

Heidrun, Värmdö
TOR, 26 MAJ 2016
4.5
Eiffeltornet

Väldigt smidigt att slippa stå i kö. Dock trodde jag att guiden skulle vara mer "utmärkande" att hitta! Men i det stora hela en fantastisk upplevelse!

Petra, Skåne-tranås
SÖN, 15 MAJ 2016
4.5
Enkelt och bekvämt

Väl värt pengarna att slippa stå i kö. Vi kom in snabbt och smidigt direkt till 2:a våningen. Väl uppe kan man stanna så länge man behagar, med observera att biljetten bara gäller en gång för varje hiss. Vill man gå ner till första våningen och sedan upp igen, blir det till att ta trapporna.

Eva, Örbyhus
ONS, 09 SEP 2015
4.5
perfekt

allt var perfekt, rekommenderas!

Agisa, Malmö
ONS, 26 AUG 2015
4.5
Biljetter till Eiffeltornet

Det var riktigt bra,skönt att slippa stå i köer,eftersom det var riktigt varmt den dagen vi var där,. Jag är så glad att vi förbokade,.

Lena, Ludvika
TIS, 18 AUG 2015
4.5
Fungerade utmärkt

Det fungerade utmärkt. Mötesplatsen stämde och det ingick faktiskt lite mer än vad vi trodde, både en liten guidning (engelska) och det ingick hiss till tredje planet.

Per staffan, Piteå
ONS, 13 MAJ 2015
4.5
eiffeltornet

byggnadsteknik innmponerad ,Fantastisk upplevelse otrolig väldigt bra att kunna köpa biljett via nätet verkligen något att rekommendera

Ann-katrin, Västerås
ONS, 01 APR 2015
4.5
Toppen!

Enkelt att boka. På plats möttes vi av två trevliga unga män som visade vägen förbi den enorma kön. Sparade mycket tid och väntande, klart värt pengarna!

Carina, Vetlanda
TIS, 31 MAR 2015
4.5

Boka biljetter

Välj datum
Eiffeltornet - Gå före i kön Info

Eiffeltornet - Gå före i kön
Champ de Mars,
75007 Paris

Info

Eiffeltornet - Gå före i kön
Dagligen, tider beroende på säsong. Se kalendern.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro: École Militaire / Bir Hakeim

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen