Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Triumfbågen: gå före i kön

Från kr 193
Besök Truimfbågen, Arc de Triomphe, på egen hand och gå före i köerna med en förbokad entrébiljett! Beundra den 360° panoramautsikten över Paris från det världsberömda monumentet på toppen av Champs-Élysées.

Höjdpunkter:
- Besök Triumfbågen
- Ta de 284 trappstegen till toppen
- Beundra utsikten över Paris från utsiktsplatsen 
- Titta ner på vackra Champs-Élysées
- Beskåda Eiffeltornet i horisonten
- Få en gratis broschyr & läs mer om monumentet
- Fri entré för barn/ungdomar under 18 år

Besök Triumfbågen i Paris
Gå uppför de 284 trappstegen till utsiktsplatsen och observatoriedäcket i Triumfbågen och ta in en fantastisk utsikt över Champs Elysées.

Konstruktionen av Triumfbågen beställdes 1806 av den franska kejsaren Napoleon. Den invigdes av kung Louis Philippe år 1836, som dedicerade det till revolutionerna och rikets arméer.

Under första världskriget bestämdes att en soldat skulle hedras, som en representant för alla som har kämpat och dött för Frankrike. Den okända soldaten begravdes under Triumfbågen och en flamma tändes i hans minne. Än idag tänds flamman varje kväll kl 18:30.

Arc de Triomphe ligger i centrum av Place de l'Etoile och är en stark symbol för Frankrikes historia. Idag är det det tredje mest besökta monumentet i Paris.

Njut av en 360° utsikt från toppen och se ut över de mest kända Paris-monumenten. Beskåda Eiffeltornet i fjärran, få en glimt av Place de la Concorde i andra änden av Champs Elysées och beskåda Montparnasse-tornet, Sacré Coeur-basilikan och Notre-Dame.

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till ditt e-postadress, det är bara skriva ut dokumentet och ta det med dig till vår agent PARISCityVISION i Paris. 

Hur fungerar det? 

När du är på plats i Paris, går du till vår agent PARISCityVISIONs kontor för att byta din e-biljett/voucher till originalbiljetter, innan du besöker Triumfbågen. 

Hur länge är biljetten giltig? 

Din entrébiljett till är giltig på det datum du valt. Vänligen borse från tidspunkten som efterfrågas under bokningsprocessen, eftersom den inte tillämpas på denna biljett. 

Vilka språk finns broschyrerna på?
Franska, engelska, italienska, spanska, holländska, japanska och ryska.

Finns det barnbiljetter? 

Nej, men barn och ungdomar under 18 år har gratis inträde i sällskap av en betalande vuxen.

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (4-17)
Småbarn (0-3): Gratis

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Triumfbågen: gå före i kön

Adress
2 rue des Pyramides 75001 Paris

×