Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Entrébiljett till Centre Pompidou

Från kr 172
Utforska det fantastiska Centre Pompidou i Paris! Museet är ett av världens ledande centra av modern konst och visar upp ett brett sortiment av plastkonst, fotografi, arkitektur och design. Det är väl värt ett besök för alla som älskar konst!

Höjdpunkter:
- Besök Pompidou-centret i hjärtat av Paris
- Hoppa över köerna med förbetalda biljetter
- Utforska National Museum of Modern Art
- Beundra konstverk från kubism, surrealism & mer
- Besök restaurangen "Le George" med sin svårslagna utsikt

Besök konstcentret Centre Pompidou i Paris
Pompidou-centret ligger i Paris mellan kvarteren Les Halles och Marais. På franska kallas det "Centre Georges-Pompidou" eller "Beaubourg." Det är ett nationalmuseum med modern konst och Pompidou-centret är ett industriellt skapande komplex med mer än 100 000 konstverk.

Här hittar du de största konstnärerna i modern tid, inklusive Henri Matisse, Pablo Picasso, Fernand Léger, Vassily Kandinsky, Alberto Giacometti, Jean Dubuffet, Brancusi och andra.

Vid Centre Pompidou kan du även lära dig mer om grunden till modern konst; exempelvis fauvism, kubism, surrealism, lyrisk abstraktion och kall abstraktion.

Du får tillgång till alla våningar som är öppna för besökare, vilket ger dig enastående utsikt över Paris, Sacré Coeur-basilikan, Eiffeltornet, operahuset Palais Garnier, Louvren, Notre-Dame, Saint-Jacques-tornet och Conciergerie.

Museets restaurang 'Le George' ligger på översta våningen i Centre Pompidou och erbjuder en svårslagen utsikt över huvudstaden.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till ditt e-postadress, det är bara skriva ut dokumentet och ta det med dig till vår agent PARISCityVISION i Paris.

Hur fungerar det?
När du är på plats i Paris, går du till vår agent PARISCityVISIONs kontor för att byta din e-biljett/voucher till museets originalbiljetter, innan du besöker Centre Pompidou.

Hur länge är biljetten giltig?

Din entrébiljett till är giltig inom en vecka från och med det datum du hämtat ut den hos PARISCityVISION.

Finns det barnbiljetter?
Nej, men barn under 18 år har gratis entré i sällskap av en betalande vuxen. 

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (4-17)
Småbarn (0-3): Gratis

Boka

ons, 12 dec 2018

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Entrébiljett till Centre Pompidou

2 rue des Pyramides 75001 Paris OBS! Du måste hämta dina biljetter senast kl 21.00, så som anges i biljettkategorin.