Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till de bästa sevärdheterna, rundturerna & upplevelserna i Paris!

Här hittar du biljetter till Paris berömda cabareer och stadens största turistattraktioner, du kan boka guidade rundturer i och utanför Paris hemifrån och försäkra dig om en plats till de ofta slutsålda turerna. Du kan enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till Moulin Rouge, Crazy Horse, Paradis Latin och Lido de Paris. Passa på att lyxa till det med en middag eller lunch i Eiffeltornet, en guidad visning på Louvren eller en romantisk middagstur med båt på Seine.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Louvren: gå före i kön

4.5 (22)
Från kr 269

Boka entrébiljett till Louvren hemifrån och gå före i kön för snabbare inträde! Konstmuseet Louvren i hjärtat av Paris, med mästerverk som Mona Lisa och Venus de Milo väntar!

Höjdpunkter

- Besök det världsberömda konstmuseet Louvren
- Gå före i kön med förbeställda biljetter
- Beundra ikoniska mästerverk
- Ta med barn & ungdomar under 18 år gratis
- Hyr en audioguide för en liten peng & lär dig mer

Vad kan jag förvänta mig?

Louvren som tidigare var residens för kungen i Frankrike är numera det mest besökta museet i Paris och en av de mest kända internationellt. Beundra glaspyramiden mitt på det stora torget, härifrån har du direkt access till huvudentrén.

Din biljett ger dig fri tillgång till konstverk i olika stilar och från många olika epoker, färdigställda i många länder världen över. Bland annat hittar du Mona Lisa, Leonardo Da Vincis prisade arbete och Venus de Milo, en skulptur som föreställer gudinnan Aphrodite - eller Venus i den romerska mytologin - vilken upptäcktes i Grekiska ögruppen Kykladerna.

Du får även se andra konstskatter, som den bevingade segern i Samothrace, en grekisk skulptur som föreställer gudinnan Nike poserade på en skeppsför - och äktenskapet på Cana, den största målningen i Louvren. Paul Véronès arbete, visar Kristus när han utför sitt första mirakel.

Det finns självklara "måsten" i Louvren, men passa även på att se några av de andra 35.000 fantastiska konstverken! Från Rembrandt till Michelangelo, det finns konst för alla smaker i Louvren!

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas en PDF voucher till din e-postadress, den ska du skriva ut och ta med till PARISCityVISIONs kontor i Paris. Kontoret ligger två minuters promenad från Louvren - det blir inte mycket enklare än så!

Hur fungerar det?
Väl i Paris ska du byta din voucher till en originalbiljett på PARISCityVISIONs kontor. Detta måste du göra innan du besöker Louvren.

Hur länge är min biljett giltig?
Din entrébiljett till Louvren gäller endast det datum och den entrétid du väljer.

Viktig information

Vänligen notera att samtliga besökare måste gå igenom en säkerhetskontroll. Eventuella köer till säkerhetskontrollen går du inte före i. 

Biljettkategorier

Vuxen: (18+)
Barn/ungdom: (0-17): gratis i vuxet sällskap

Öppettider

Måndag, torsdag, lördag & söndag: 09:00-18:00.
Onsdag & fredag 09:00-21:45.  
Stängt på tisdagar. 

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Öppettider

Vägbeskrivning

Louvren: gå före i kön

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!