Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Eiffeltornet: gå före i kön

4.4 (229)

Gå före i kön till Eiffeltornet i Paris! Denna biljett ger dig prioriterad entré till 1:a och 2:a våningen, där du får två unika perspektiv av vackra Paris! Du kan även ladda ner en ljudguide direkt till din telefon för att lära dig mer om detta fantastiska monument.

Höjdpunkter

- Gå förbi köerna till Eiffeltornet & spara tid 
- Prioriterad entré till 1:a & 2:a våningen 
- Besök Eiffeltornet när det passar dig bäst
- Upplev den bästa utsikten i Paris
- Guidning via app direkt i din telefon

Vad kan jag förvänta mig?

Det ikoniska Eiffeltornet i Paris besöks av nästan 7 miljoner människor årligen. Med sådana siffror är det tydligt att ett besök här är en integrerad del av att besöka Paris - och förståeligt att monumentet kan bli mycket, mycket trångt. Gör dig själv en tjänst och förbeställ biljetter hemifrån: din väntetid minskar betydligt. För att ytterligare förbättra besöket inkluderar dessa biljetter en ljudguide; du kan ladda ner den direkt till din telefon och kan lyssna till inspelade kommentarer om både tornet själv och sevärdheterna runt omkring.

Både första och andra våningen i Eiffeltornet erbjuder en unik utsikt. På första våningen finns ett glasgolv, som ligger 57 meter över marken. Du känner dig som om du flyter över staden när du går över den. Den första våningen ger också en fantastisk utsikt över Champ de Mars - en av Paris största trädgårdar. Den upptar faktiskt mer än 25 hektar! 

Uppe på andra våningen befinner du dig nästan 115 meter upp i luften. Här har du en 360 ° vy och kan du se de bästa av Paris landmärken: Notre Dame-katedralen, Sacré-Coeur, Triumfbågen, Louvren och Champs-Élysées. Oavsett om du tar fram kameran eller helt enkelt bara njuter av utsikten, blir detta en upplevelse att minnas många år framöver.

Hur fungerar det?

När din beställning är bekräftad och klar, får du din din e-biljett via e-post. Skriv bara ut den och ta med till Paris, där du måste visa den till din biljettrepresentant. Du kan också enkelt visa biljetten på din mobiltelefon.

När kan jag besöka Eiffeltornet?
Du väljer det datum och den tid när du vill besöka Eiffeltornet. Din biljett är därför giltig endast på det datum och exakt den tid du har bokat. Så se till att vara på plats i tid - personalen vid Eiffeltornet kan neka dig tillträde om du kommer sent.

Viktig information

- Vänligen notera att säkerhetskontroller och oförutsedd trafik kan orsaka väntetider.
- Ljudguiden/appen kan laddas ner från Apple Store eller Play Store. Du kommer att få en kod för att aktivera appen på ditt önskade språk.

Biljettkategorier

Vuxen (11+)
Barn (4-10)
Småbarn (0-3): Gratis

Öppettider

Vänligen se kalendern för lediga datum och tider.

Boka
Från 534 kr

tis, 5 jul 2022

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - gå före i kön

Audioguide:

Vad ingår i priset?

- Entrébiljett till Eiffeltornet: gå före i kön
- Tillträde till första och andra våningen.
- Nedladdningsbar ljudguide till din telefon.

Öppettider

Vägbeskrivning

Eiffeltornet: gå före i kön

Adress
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!