Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Middag Eiffeltornet, Kryssning & Moulin Rouge

4.5 (2)
Från kr 3216
Letar du efter ett kvällsarrangemang i Paris som har allt? Då har du hittat rätt! Njut av en middag på 1:a våningen i Eiffeltornet följt av en naturskön båttur på Seine och avsluta kvällen med att se den fantastiska varietéföreställningen på Bal du Moulin Rouge! 

Höjdpunkter:
- Njut av en romantisk helafton i Paris
- Åt middag i Restaurant 58 Tour Eiffel
- Njut av en båttur längs Seine
- Se en fantastisk cabaret show på Moulin Rouge

Helafton med middag i Effeltornet, båttur & Moulin Rouge
Du börjar kvällen med att njuta av en härlig middag inklusive dryck på Restaurant 58 Tour Eiffel på Eiffeltornets första våning. Det blir en upplevelse som ger en ny mening till uttrycket "middag med utsikt"!Efter middagen väntar en båt från Bateaux Parisiens flotta vid foten av Eiffeltornet, som tar dig med på en stilla sightseeing längs floden Seine. Här får du uppleva Paris vackra byggnader och monument upplysta i den romantiska Pariskvällen. 

Efter båtturen blir det en bussfärd till stadsdelen Montmartre och anrika Bal du Moulin Rouge, där du får uppleva äkta fransk cancan och cabaret i form av Moulin Rouges show ”Féerie”. Här blir du serverad en halv flaska champagne att avnjuta till showen.Mellan sevärdheterna transporteras du i en bekväm buss med A/C, och en engelsk- och fransktalande guide.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den på turen.

Var börjar turen?
Du startar din tur vid ParisCityVisions kontor nära Louvren. Adress står på din e-biljett. Samling 30 minuter innan start.

Var slutar turen?
Turen slutar vid ParisCityVisions kontor.
I bussen på vägen tillbaka blir du tillfrågad om vilket hotell du bor på, om det ligger i centrala Paris kan chauffören släppa av dig så nära ditt hotell som möjligt på hemvägen.

Hur länge varar turen?
7-8 timmar.

Vad står på menyn? 
Du kan se middagsmenyn här.

Finns det särskild klädkod? 
Ja, prydlig klädsel gäller, slips, kavaj eller kjol är att rekommendera. Jeans, korta byxor, träningsskor och träningskläder är inte tillåtet.   

Kan barn följa med?
Moulin Rouge lämpar sig inte för barn och barn under 6 år får inte följa med. 

Viktig information: 

* Både Restaurant 58 Tour Eiffel och Moulin Rouge är mycket populära och välbesökta, så det kan ibland uppstå väntetid och kö för att komma in, vilket naturligtvis är utanför vår kontroll.

* Det är ofta många människor på Moulin Rouge, så räkna med att utrymmet är begränsat och att det kan vara trångt! 
* Du är inte garanterad ett eget bord på Restaurant 58 Tour Eiffel, och om ni är ett sällskap på mer än 8 personer, ni kan bli uppdelade på flera bord och eventuellt dela bord med andra gäster.

* Vid sällsynta tillfällen, och ibland p.g.a. vädret, ändrar man turens rutt så att man börjar med kryssningen och därefter intar middagen på Eiffeltornet. Detta kan ske med kort varsel, och så pass sent att vi inte har möjlighet att kontakta dig innan. Detta kan vi inte hållas ansvariga för och ber om ursäkt för eventuella besvär det kan orsaka.

Biljettkategorier

Vuxen (12+)
Barn (6-11)
Småbarn (0-5): Gratis

Öppettider

Dagligen kl. 18:15

Boka

fre, 7 dec 2018

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Spara tid - gå före i kön

Öppettider

Dagligen kl. 18:15

Vägbeskrivning

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Moulin Rouge