Paris till fots

Njut av en guidad promenad längs Paris gator och upplev staden som lokalbefolkningen. Upptäck Marais, Montmartre och Latin Quarter. Boka din sightseeingtur och upplev Paris till fots med oss!

Paris till fots
 
Klassiska Paris till fots

Klassiska Paris till fots

Njut av en guidad promenad i Paris! Se alla stora sevärdheter i centrum. Det är den perfekta turen för dig med begränsad tid i Paris! Boka här!

Från 269 kr
Franska Revolutionen till fots

Franska Revolutionen till fots

Följ med på en guidad promenad i Paris och utforska byggnader, statyer och symboler knutna till den franska revolutionen. Garanterat liten grupp och auktoriserad lokalguide. Boka biljetten hemifrån och säkra din plats på turen!

Från 215 kr
Latinkvarteren till fots

Latinkvarteren till fots

Njut av en vacker kvällspromenad i hjärtat av Paris och bekanta dig med latinkvarteren! Med en liten turistgrupp på max 16 personer, vandrar ni runt i de stämningsfulla latinska kvarteren tillsammans med en kunnig lokalguide. Förboka biljetter hemifrån!

Från 215 kr
Montmartre till fots

Montmartre till fots

Utforska Paris charmiga stadsdel Montmartre på denna guidade promenad! Strosa längs kullerstensgatorna och se Moulin Rouge och Sacre Coeur. Säkra din plats på denna roliga stadsvandring, boka biljetter hemifrån!

Från 215 kr
Marais till fots

Marais till fots

Upptäck Marais, en av Paris coolaste stadsdelar på denna guidade promenad! Marais har allt - exklusiva designerbutiker, ett sprudlande nattliv, vackra offentliga parker och de bästa falaflarna i stan. Biljetterna bokar du på nätet!

Från 215 kr
Paris Gömda Skatter

Paris Gömda Skatter

Följ med på en rundvandring bland Hidden Treasures of Paris och utforska Paris Gömda Skatter. Det blir en guidad tur till de bästa och mest väl gömda platserna i Paris. Se bl. a Burens kolumner, Galerie Vivienne’s shoppinggalleria och Opera Garnier. Boka här!

Från 362 kr
Paris Katakomber - gå före i kön

Paris Katakomber - gå före i kön

Hoppa över de långa köerna till katakomberna i Paris! Besök katakomberna och upptäck en mörkare sida av Paris på denna guidade tur. Vandra djupt under Paris gator, genom tunnlar gjorda av ben! Boka biljetter till Paris Katakomber här!

Från 676 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen