Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Middag Eiffeltornet, Kryssning och Lido de Paris

4.0 (3)
Från kr 2764

Intag en middag med dryck på första våningen i Eiffeltornet , njut av en stilla kryssning på Seine och avsluta kvällen med cabaret på Lido de Paris på Champs-Elysées. Köp dina biljetter till denna populära tur här! 

Höjdpunkter

- Enjoy an evening with dinner, cruise and cabaret in Paris
- Share a delicious dinner at the 1st floor of the Eiffel Tower
- Take an evening cruise on the Seine
- Enjoy a marvelous cabaret at the Lido de Paris
- Get a glass of champagne for the show

Vad kan jag förvänta mig?

Denna afton i Paris börjar med en middag inklusive dryck på den nya restaurangen "58 Tour Eiffel" som ligger på första vångingen i Eiffeltornet. Utsikten är fantastisk! 

Efter middagen väntar en båt från "Bateaux Parisiens" vid foten av Eiffeltornet, som tar er med på en stilla kryssning längs Seine. Här får ni uppleva Paris vackra byggnader och monument upplysta i den romantiska Pariskvällen. 

Båten lägger åter till vid foten av Eiffeltornet och med buss åker ni till Lido de Paris på Champs-Elysées där ni får uppleva Lido de Paris senaste show "Désirs". På Lido blir ni serverade ett glas champagne var. 

Mellan attraktionerna blir ni transporterade i en lyxig buss med A/C och engelsk- och fransktalande guide. 

Hur fungerar det?

Turens längd: Mellan 7-8 timmar! 

Avgångstid: Varje kväll kl. 18:15. Vänligen möt upp senast 30 minuter före avgång! 

Eiffeltornet, Middagskryssning och Lido de Paris börjar och slutar vid 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris! 

NOTERA: I bussen blir du tillfrågad om vilket hotell du bor på, och är det i centrala Paris, kan bussen släppa av dig så nära ditt hotell som möjligt på hemvägen. 

OBS: Din bokning är "på förfrågan "! Dvs vi måste få din bokning bekräftad från vår leverantör i Paris. Detta kan ibland ta upp till 24 timmar. Dina vouchers/e-biljetter skickas sedan automatiskt och omgående till din e-post adress så snart din bokning "på förfrågan" är bekräftad från Paris och din betalning är godkänd. Du kan läsa mer om "bokning på förfrågan" HÄR !

Viktig information

* Är ni ett sällskap på mer än 8 personer är det inte säkert att ni får ett eget bord på restaurangen, ni kan bli uppdelade på flera bord. 
* Både restaurangen "58 Tour Eiffel" och Lido de Paris är mycket populär, så det kan uppstå väntetid och lång kö innan ni blir instläppta. Detta kan vi inte hållas ansvariga för. 
* De släpper in många människor på Lido de Paris, så räkna med att det kan vara trångt! 
* Vid sällsynta tillfällen, och ibland pga vädret, ändrar man turens rutt så att man börjar med kryssningen och därefter intar middagen på Eiffeltornet. Detta kan ske med kort varsel, så pass att vi inte har möjlighet att kontakta er innan. Detta kan vi inte hållas ansvariga för. 
* Prydlig klädsel krävs på denna tur. 

Biljettkategorier

Vuxen (12+)
Barn (4-11)

Öppettider

Dagligen kl 18:15. Mellan 1 nov och 31 Mars endast fredag - lördag.

Boka

fre, 14 dec 2018

Öppettider

Dagligen kl 18:15. Mellan 1 nov och 31 Mars endast fredag - lördag.

Vägbeskrivning

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris