Lunchkryssning kl 12.45

Lunchkryssning kl 12.45

Pris från 372 kr

Kliv ombord och avnjut en härlig lunch i den flytande restaurangen med glastak - utsikten är fantastisk! Njut av Paris från vattenbrynet och låt dig väl smaka av det franska kökets läckerheter.

Höjdpunkter:
- Naturskön lunchkryssning i Paris
- Njut av en läcker lunch med franska delikatesser inkl. vin
- Se flera av Paris största sevärdheter längs Seine

Njut av en härlig lunch och Paris stora sevärdheter
På denna lunchkryssning serveras en välsmakande à la carte-meny bestående av en förrätt, varmrätt och dessert, samt vatten, kaffe och utvalda viner. All mat tillagas ombord på båten och är utsökt i minsta detalj.

Du kan välja mellan tre olika biljettkategorier:

Service Etoile: Platser med panoramautsikt, 3-rätterslunch, utvalda viner, vatten och kaffe.
Service Privilège: Fönsterplatser, 3-rätterslunch, utvalda viner, vatten och kaffe.
Service Premier: Platser vid de bästa borden i den främre delen av båten, prioriterad ombordstigning, 3-rätterslunch, utvalda viner, vatten och kaffe.

Du kan se à la carte- och vinlistan här.

Upplev en annorlunda lunch! Välkommen ombord!

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den på kryssningen.

Var börjar turen?
Turen börjar vid Bateaux Parisiens, Kajplats 7, vid foten av Eiffeltornet. Vänligen möt upp senast 30 minuter innan avfärd.

Var slutar turen?
Turen slutar vid Kajplats 7, vid Eiffeltornet.

Hur länge varar turen?
1 timme och 45 minuter.

Vilken rutt tar kryssningen?
Här kan du se lunchkryssningens rutt.

Finns det särskild klädkod? 
Ja, prydlig klädsel gäller, slips, kavaj eller kjol är att rekommendera. Jeans, korta byxor, träningsskor och träningskläder är inte tillåtet.   

Är rökning tillåten ombord?
Nej, rökning är inte tillåten på någon av båtarna.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnpriser gäller för barn under 13 år.

 

Fantastiskt 4.6

4.6 Betyg från 9 kundrecensioner
Utmärkt

Mycket bra arrangemang. Fungerade smidigt , bra service. God mat och rikligt med dryck. Bra och fin underhållning. Kan varmt rekommendera denna tur!

Gunilla, Skarpnäck
ONS, 18 MAJ 2016
4.6
Jätte positiv upplevelse

Vi var mycket nöjda med hela arrangemanget. Smidigt och bra. God mat och rikligt med dryck. Trevlig underhållning. Kan varmt rekommendera denna kryssning !

Gunilla, Skarpnäck
ONS, 18 MAJ 2016
4.6
Underbart mysig lyxlunch!

Fantastisk service, mat och atmosfär på denna lyxlunchkryssning! Våran båt var inte helt fullbokad, så det var säkert lugnare än vad det skulle varit om den var det. Generöst med mat och dryck och damen som spelade instrument och sjöng emellanåt var mycket duktig. Riktigt fint och få se Paris från båten! Vi hade bokat Service Privilege och hade fina fönsterplatser där vi verkligen kunde se och njuta av Paris, rekommenderas varmt!

Ted, Västerås
LÖR, 08 AUG 2015
4.6
Lyxlunch!

Allting fungerade även här perfekt med biljetter etc. Det var bara det att en kypare placerade oss fel i första läget men efter påpekande så blev det rätt och med flera ursäkter från hovmästaren!
Suveränt bra betjäning och mat! De snålade verkligen inte på vinet heller! Underbart att färdas utmed floden och ha sevärdheterna omkring och ovanför sig! Kändes Superlyxigt!

Birgitta, Nyköping
TOR, 07 MAJ 2015
4.6
Lunch på Seine

Vi var ett sällskap på 27 personer som bokat lunchkryssningen och den blev en av resans höjdpunkter. Härligt att se Paris från vattnet. Det gjorde ingenting att vi inte hörde guiden. Maten var mycket bra och vinet serverades generöst. Dessutom sken solen.
Att boka i förväg var det enda rätta eftersom vi var så många. Jag hade varit glad åt en hänvisning om på vilken sida av bron företaget höll till.
Ett aber med förhandsbokningen dock; vi var felbokade till avgång kl 1800. Jag hade korrekt tid på mina papper, det kändes skönt. Allt ordnades till avgång med nästa båt, men det var nervöst ett tag.
Ett annat problem var att vi blev bara 25 och det meddelade jag dagen innan till båten. Jag hade också kontaktat företaget genom att använda er e-postadress (helpdesk), och undrat om vi skulle få något tillbaka, men det mailet fick jag tillbaka med besked att det inte kunde levereras. Jag sänder inte ett meddelande till helpdesk igen.

Herdis, Stockholm
FRE, 24 OKT 2014
4.6
Mysig dag

Trevliga timmar på kryssning med god mat och dryck. Möjlighet att se många av de fantastiska byggnader som finns i Paris.

Cecilia, Hjärup
MÅN, 26 MAJ 2014
4.6
Trevlig eftermiddagstur !

Jättetrevligt! Bra mat, bra viner, servitörerna var fantastiska. "Smörsångaren" däremot borde kanske modernisera sin repertoar.
Arrangemanget rekomenderas vamt.

Bosse, Hässelby
FRE, 02 MAJ 2014
4.6
Lunch

Toppenresa! Suverän mat och service till mycket bra pris! God dryck till maten också, smidigt att boka och anmäla sig på plats på båten, tillmötesgående personal.

Malin, Älvkarleby
TOR, 24 APR 2014
4.6
Helt Underbart

Vi gick o hämtade ut våra biljetter o fick då menyförslaget så vi kunde studera det i lugn o ro innan avgång. Sen var det tid o gå ombord o vi fick vårt bord, det kom fram en servitör o presenterade sig. Vi fick ett glas kirr ( som vi inte druckit sen 70-talet ) gott. Sen gick båten o maten började komma in o vi fick god kontakt med dom som satt på båda sidor om oss. Maten o vinet var mycket gott o sen en kopp kaffe på det. Det var en fantastisk tur, en qvinna gick runt på båten o sjung, mycket trevligt. Lite lite synd att vissa kom i "fritidskläder med keps".
Som sagt, mycket bra som vi gärna delar med oss till vänner o bekanta.

Stina, Ödåkra
MÅN, 23 SEP 2013
4.6

Boka biljetter

Välj datum
Lunchkryssning kl 12.45 Info
Lunchkryssning kl 12.45, ParisBiljetter.se

Lunchkryssning kl 12.45
Check-in vid Kajplats 7 senast kl 12:15:

Bateaux Parisiens,
Port de la Bourdonnais
75007 Paris

Info

Lunchkryssning kl 12.45
Samling vid Kaj 7 (Pier 7) hos Paris Bateaux vid foten av Eiffeltornet senast kl 12.15.
Båten avgår kl 12.45 och turen varar i 1 timme och 45 min.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro till Bir-Hakeim eller Trocadéro Station

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen