Versailles: guidad tur & Paris sightseeing

Versailles: guidad tur & Paris sightseeing

Pris från 1793 kr

Följ med oss på en heldagstur med besök i slottet Versailles, en rundtur i Paris med både buss och båt samt ett besök i Eiffeltornet. 

Besök Versailles och delta i en guidad tur på slottet. Se Royal Apartments, Grande Galerie (spegelsalen) och Drottningens sovrum. Det finns även tid att på egen hand utforska den vackra parken som omger slottet.

Efter Versailles går turen tillbaka till Paris där en lunch serveras på en restaurang i hjärtat av Paris. (3 rätters meny, exklusive dryck)

Eftermiddagen består av en stadsrundtur med buss i Paris (guidning via audioguide) där vi passerar de mest kända monumenten och byggnaderna som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvren, Champs-Elysees, Triumfbågen, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-trädgårdarna, Saint-Germain des Prés och Eiffeltornet .

Efter stadsrundturen blir det en timmes kryssning längs Seine (guidning via audioguide) med tillfälle att beundra de berömda broarna och höra mer om stadens historia.

Turen avslutas med ett besök i Eiffeltornet och en hisstur upp till 2:a våningen som erbjuder en underbar panoramautsikt över Paris.

Viktig information :
- Guidning på engelska!
- Turens längd: ca 10 timmar
- Avgångstider: tisdag-söndag kl 08.45
- Entrébiljett till Versailles, lunch (exklusive dryck), entrébiljett till Eiffeltornet samt kryssning ingår i priset.

- Vid sällsynta tillfällen kan besöket i Eiffeltornet ersättas av ett besök vid Montparnassetornet. Montparnassetornet erbjuder en fantastisk 360 ° vy över Paris. Utsikten, när du står vänd mot Eiffeltornet, är den bästa platsen för att beundra de främsta sevärdheterna och monument som Paris visar upp.
- Vi gör naturligtvis allt vi kan för att det ska bli ett besök i Eiffeltornet på turen, men kan inte garantera detta vid bokningstillfället.
- Du som kund får information om den aktuella färdvägen på dagen för turen, inte tidigare. 
- Om färdvägen inkluderar Montparnassetornet i stället för Eiffeltornet, kan du välja att avbryta hela turen (på plats) och få full återbetalning.
- Om du accepterar alternativet Montparnasse och följer med på turen, kan du inte i efterhand begära återbetalning.
- Notera att denna tur alltid slutar vid Eiffeltornet, vilket ger dig fina foto möjligheter!
- Återigen vill vi understryka att Montparnassetornet endast vid ytterst få tillfällen ersätter Eiffeltornet, dvs de allra flesta turer inkluderar ett besök i Eiffeltornet.

 

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 2 kundrecensioner
Versailles & Paris

Det här var första gången jag åkte på en weekend resa. Att boka i förväg var riktigt bra att göra för när man är väl där utan att ha bokat i förväg så får man räkna med jätte köer (för de mesta sevärdheterna flera hundra meter, obs. inget skämt). Vi som hade bokat i förväg kom in nästan på direkten. Bara det var värt pengarna. De som är mycket intresserade av Versailles får nog boka heldag, räcker inte att se den hela på 2,5 timme om man räknar med trädgården som är enorm (fanns golfbilar eller tågrundtur att hyra) men vi fick 1 timme egen tid så det var ingen ide att hyra den på så kort tid tyckte vi. Allt som allt var det värt pengarna.

Elmin, Örebro
SÖN, 09 NOV 2014
4.5
Paris 5 dagar

Hela resan var bra upplagd. Guiden i Versaille var kunnig. Man fick se och uppleva mycket för pengarna.

Magnus, Södra vi
MÅN, 24 FEB 2014
4.5

Boka biljetter

Datum
Versailles: guidad tur & Paris sightseeing Info
Versailles: guidad tur & Paris sightseeing

, ParisBiljetter.se

Versailles: guidad tur & Paris sightseeing
Samling senast 30 min före avgång vid:
PARISCityVISION
2 Rue Des Pyramides
75001 Paris
PARISCityVISION
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Info

Versailles: guidad tur & Paris sightseeing
Dagligen kl. 08.45 (utom måndagar)

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro Line 1 till Tuileries Station

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen