Paris Landmärken & Eiffeltornet

Paris Landmärken & Eiffeltornet

Upptäck Paris viktigaste landmärken på en exklusiv sightseeingtur med max 8 deltagare! Besök Notre-Dame-katedralen, utforska Montmartre och skippa köerna till 2: a våningen i Eiffeltornet.

Höjdpunkter:
- Exklusiv 4-timmars sightseeingtur i Paris
- Se alla Paris viktiga landmärken
- Hoppa över köerna till Eiffeltornet
- Inkl. transfer från ditt hotell
- Njut av en liten grupp (max 8 deltagare)

Upptäck Paris viktiga landmärken
Du blir upphämtad vid ditt hotell i Paris i en lyxig minibuss. Ni färdas genom staden medan din chaufför och guide berättar mer om denna fantastiska stad. Minibussen kör förbi Paris kända sevärdheter som Concorde Square och korsar floden Seine på magnifika broar, medan du kan beundra arkitekturen av de mest berömda parisiska monument som Triumfbågen på Champs Elysées och Les Invalides med dess gyllene kupol.

Första stoppet blir på ön Ile de la Cité, mitt i hjärtat av staden. Här får du möjlighet att besöka Notre-Dame-katedralen i ca 20 minuter. Din guide ger dig en kort kommentar utanför den berömda katedralen, och därefter får du lite tid att utforska den på egen hand.

Nästa stopp blir i den charmiga stadsdelen Montmartre. Vi utforskar kvarteren och dess pittoreska små gator. Upptäck det berömda torget Place du Tertre, där många konstnärer visar upp sina verk. Besök även den vackra kyrkan Sacré-Coeur och beundra den otroliga utsikten över Paris från toppen av Montmartre.

Det sista stoppet på turen blir i Eiffeltornet, som du besöker på egen hand. Här går du före i köerna och får tillträde till utsiktsplatsen på 2: a våningen i det ikoniska landmärket. Njut av utsikten över Paris från ovan. Om du vill kan du på plats köpa biljetter till 3: e våningen och fortsätta upp till toppen.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen. 

Var startar turen?
Transfer från ditt hotell i Paris ingår i turen. Observera att postnumret måste börja med 75 xxx. Innan du slutför din bokning online blir du ombedd att fylla i dina hotelluppgifter, så att vi kan ordna med upphämtning.

Var slutar turen? 
Vid Eiffeltornet.

Hur lång tid är turen? 
Ca 4 timmar.

Vilka språk finns audioguiden tillgänglig på?
Engelska, franska, spanska, portugisiska och japanska.

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 3-11 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

Viktig information:
- Färdväg och schema kan komma att ändras beroende på trafiksituationen eller förändringar i öppettiderna vid sevärdheterna.

 

Boka biljetter

Datum
Paris Landmärken & Eiffeltornet Info

Paris Landmärken & Eiffeltornet
Inklusive transfer från ditt hotell i Paris.

Info

Paris Landmärken & Eiffeltornet
Dagligen kl 08.00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se karta över Paris nedan.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen