Eiffeltornet - skippa köerna & båttur på Seine

Eiffeltornet - skippa köerna & båttur på Seine

Pris från 590 kr

Boka prioriterad entrébiljett till Eiffeltornet inklusive 1-timmes båttur och sightseeing på Seine! Var smartare än andra turister och undvik att stå i kö 2-4 timmar till Eiffeltornet. Efter ditt besök i Eiffeltornet får du njuta av en båttur på floden Seine. 

Höjdpunkter:
- Gå före i kön till Eiffeltornet & spara tid
- Entrébiljett till 2:e våningen
- Stanna i Eiffeltornet så länge du vill
- Njut av en 1 timmes båttur & sightsseing på Seine

Spara tid med prioriterad entrébiljett (gå före i kön)
Boka din biljett här på bokningssidan, du väljer datum och tid. På dagen för ditt besök möter du upp med vår representant intill Eiffeltornet för att få dina prioriterade entrébiljetter till Eiffeltornet. Du blir eskorterad till ingången och får gå före i köerna och kan spendera din tid i Eiffeltornet istället för att stå i kö!

Biljetten ger dig prioriterad entré till 2:a våningens utsiktsplan. Om du önskar kan du på plats (på 2:a våningen), köpa en biljett till Eiffeltornets topp (3:e våningen), och fortsätta på egen hand. Du kan förvänta dig en viss kötid om du önskar besöka toppen.

Eiffeltornet är ett av de mest besökta monumenten i världen, med mer än 7 miljoner besökare varje år. Du kommer definitivt att uppskatt att spara 2 till 4 timmar av din tid i Paris med dessa biljetter där du går före i kön!

Njut av Paris från floden Seine
En båttur på Seine är en magisk upplevelse. Sightseeingbåtarna avgår från Quai de la Bourdonnais, nedanför Eiffeltornet. Här välkomnar Bateaux Parisiens besättning dig ombord för en timmes båttur längs floden Seine. Beundra Paris fantastiska arkitektur med de mest prestigefyllda monumenten längs floden; Louvren, Notre Dame-katedralen, Orsay-museet, Conciergerie med mera.

Inspelade kommentarer finns tillgängliga på franska, engelska, spanska, italienska, tyska, portugisiska, japanska, mandarin, ryska och koreanska.

Om du vill ta en sightseeingtur med buss i Paris innan ditt besök vid Eiffeltornet, så kan vår tur tur Eiffeltornet - gå före i kön & Sightseeing Paris vara det du söker!

Tänk på att komma i tid!
Din biljett är endast giltig bokat datum och tid. Eiffeltornets personal nekar dig inträde om du inte är i tid!

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar får du en e-biljett skickad till din e-postadress. Skriv ut den och visa upp den för din guide.

Hur länge kan jag stanna i Eiffeltornet?
Du kan stanna så länge du önskar!

Finns det barnbiljetter?
Nej, men barn under 4 år följer med gratis i sällskap av en betalande vuxen.

 

Boka biljetter

Välj datum
Eiffeltornet - skippa köerna & båttur på Seine Info

Eiffeltornet - skippa köerna & båttur på Seine
Champ de Mars,
75007 Paris

Info

Eiffeltornet - skippa köerna & båttur på Seine
Dagligen, se kalendern för tillgängliga tider

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: École Militaire / Bir Hakeim

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen