Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Pris från 358 kr

Boka biljetter till Paris L’Open Tour Hop-on Hop-off – det enklaste och mest flexibla sättet att utforska Paris på! Det är bara att hoppa på en av de många bussarna och börja din sightseeing i en dubbeldäckare med öppet tackdäck.

Höjdpunkter:
- Se alla stora sevärdheter i Paris
- 24- eller 48-timmars flexibel sightseeing
- Inklusive gratis audioguide på 10 olika språk
- Möjlighet att lägga till Hop-on Hop-off båtsightseeing

Sightseeing med Hop-on Hop-off bussar i Paris
Din biljett är giltig 24 eller 48 timmar från första gången du använder den, så det är du som väljer när du ska hoppa på nästa buss eller stiga av för att se och utforska Paris. Det kommer alltid en buss till..! 

Paris L'OpenTour har 4 olika busslinjer och med mer än 50 stopp, så du kan utforska nästan hela Paris, i din egen takt, när du vill och var du vill!

Klicka HÄR för en detaljerad karta över de 4 linjerna och samtliga hållplatser! 

Under bussturen kan du få låna hörlurar med guidning via inspelade kommentarer på 10 språk: franska, engelska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, japanska, mandarin kinesiska och tjeckiska. 

Lägg till Batobus Hop-on Hop-off kryssning på Seine
Du kan kombinera din Paris L’Open 48 timmars-biljett med Batobus Hop-on Hop-off båtsightseeing på floden Seine med 8 hållplatser, och även utforska Paris från floden. 

Klicka HÄR för en detaljerad karta över Batobus-linjen och dess 8 hållplatser! 

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den på turen.

Var börjar turen?
Du startar din tur vid valfri hållplats längs Paris L’Open Tours busslinjer.

Hur länge gäller biljetten?
Din Hop-on Hop-off biljett gäller i antingen 24 eller 48 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnpriser gäller för barn mellan 4-11 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

 

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 19 kundrecensioner
Ett utmärkt sätt att se Paris

Vi har just kommit hem från vårt första besök i Paris, och kan varmt rekommendera Hop-on Hop-off L'Open Tour om du vill hinna se mycket av staden på kort tid. Vi valde tvådagarsbiljett med både buss och båt. Första dagen åkte vi tre av turerna med buss och fick en härlig tur genom den vackra staden. Andra dagen valde vi både båt och buss. Det fungerade utmärkt att köpa biljett via Parisbiljetter och sedan byta in den utskrivna biljetten mot "vanliga" direkt hos föraren på bussen.

Tina
TIS, 10 MAJ 2016
4.3
Bra sätt att ta sig runt Paris

Istället för metron som man inte ser så mycket på, valde vi istället att testa hop on hop off buss istället. Det var kanon! Vi hoppade på och åkte med till ett ställe vi ville utforska mer. Under tiden kunde vi lyssna i lurarna och lära oss mer om det vi åkte förbi. Bussarna kom ofta och det var inget problem vare sig med att hitta hållplatserna eller väntetid.

Maria, Vallda
MÅN, 18 APR 2016
4.3
Hop on hop off buss Paris

Mycket bra o trevligt! Bussarna kom o gick ofta!

Åsa, Oskarström
LÖR, 02 APR 2016
4.3
Jättenöjda! Gjorde vår resa ännu bättre!

Det var väldigt smidigt att köpa biljetterna hemifrån. Allt fungerade på plats i Paris, inga problem. Vi köpte biljetterna samma dag vi reste, och hade en fråga angående om bussen gick som vanligt pga att det var Frankrikes nationaldag. Lätt att få hjälp över telefonen, och informationen stämde.

Susanne, Ed
MÅN, 20 JUL 2015
4.3
Suveränt

Ett suveränt sätt att se en storstad.Bra guide.Bra tips.Skönt att ha klart och betalt i förväg.

Pirjo, Kolsva
FRE, 10 JUL 2015
4.3
Se Paris

Det var jätte smidigt att ta med utskriften till en av bussarna. Vi hade aldrig hunnit se så mycket av Paris om vi inte hade åkt ho/ho bussarna. Man missar så mycker om man åker metro. Dock får man vara uppmärksam på klockan, för bussarna slutar gå ganska tidigt. Det är ganska långt mellan hållplatserna, trotta att vi åkte tre av de fyra turerna på två dagar så hann vi gå ca 5 mil. Jag kommer att köpa biljetter till ho/ho nästa gång jag åker till Paris, perfekt kombination mellan att promenera i de vakra områderna och kunna hoppa på en buss till nästa ställe och dessutom få lyssna på Paris historia.

Eva-marie, Örebro
SÖN, 05 JUL 2015
4.3
Jättesmidigt färdsätt!

Allting med förbokade biljetter fungerade perfekt! Vi utnyttjade verkligen våra biljetter och hade en plan för vad vi absolut ville se. Vi hade 48-timmarsbiljetter och man ska vara vaken på att 24-timmarsbiljetter kostar 31 Euro och 48-timmars bara 5 Euro mer...= 36 Euro!
Under färderna till de, av oss, förutbestämda platserna såg vi ju också väldigt mycket av övriga sevärdheter och Paris överhuvudtaget!

Birgitta, Nyköping
TOR, 07 MAJ 2015
4.3
Buss och båt

Riktigt bra kombo att ha både båt och buss. Vi kunde välja och vraka bland turerna. Vi hade 2 dagar samtidigt på båda vilket gjorde att vi kunde spara tid.

Berit, Fjärås
SÖN, 26 APR 2015
4.3
Busstur/båt

Jättepraktiskt att kunna ta sig runt i Paris på detta sätt, visserligen fungerar tunnelbanan bra men då går man ju inte se något av Paris på köpet. Reservation dock för att det blir trafikstockning vissa sträckor, oftast går det snabbare att ta båten på Seine dit man skall istället!

Anette, Mörlunda
LÖR, 18 APR 2015
4.3
Paris Hop on/Hop off rundtur ger en utmärkt överblick av Paris sevärdheter.

Köpte 2 dygns biljetter mycket enkelt på nätet. Sedan valde vi ett hotell som låg inom gångavstånd till en hållplats, Första dagen hann vi med alla fyra rundturerna och såg väldigt många av Paris berömda sevärdheter från den öppna övervåningen på bussen, kunde lyssna till fakta om dem i hörlurarna och ta bilder. Chaufförerna var trevliga och det var aldrig svårt att komma av och på bussarna. Andra dagen kunde vi koncentrera oss på det vi ville se igen. Tusen tack från två nöjda resenärer!

Agnetha, Malmköping
SÖN, 05 APR 2015
4.3
Buss

Mycket smidigt sett att boka in denna typ av resa. Bra med olika ruter och att kunna se lite av varje samt att man även fick en guidad tur på bussen

Stefan, Malmö
TIS, 30 SEP 2014
4.3
Grymt bra!

Vi åkte e weekend. Och de känns som vi hann se typ allt !
4 jätte bra turer, dock åkte den gula genom mindre finare kvarter.
D
Bästa bussen med de bästa rutterna

Michaea, Kungsbacka
TIS, 26 AUG 2014
4.3
Paris i juli 2014

4 st rundturer som täcker alla sevärdheter. Rekommenderas att även köpa till så att man kan åka med deras båtar på Seine. Det som önskas är dock luftkonditionering i bussarna om man tvingas att sitta på första våning på bussen. Nackdel är ju att bussarna bara går i en riktning så den är ju inte lämplig att nyttja som ett snabbt transportmedel. Fungerar bra med att boka genom Parisbiljetter så jag kan rekommendera denna sajt. Tips: boka så mycket ni kan hemifrån för köerna under högsäsong till alla sevärdheter är mycket långa !

Mats, Partille
ONS, 23 JUL 2014
4.3
Riktigt trevligt

Hade bokat 2 dagar, men första dagen vi skulle åka var det Pride-festival i Paris, så turerna vi skulle med på var inställda. Gick bra ändå. Nästa dag var superbra! Vi kom dit vi ville och behövde nästan inte vänta alls. Mycket bra och praktiskt.

Monica, Skellefteå
TIS, 01 JUL 2014
4.3
Smidigt

Kanske hade vi bara tur, men det finns gott om hållplatser, så de flesta har nog likt oss nära till en hållplats. Mycket smidigt att åka en bit och sedan hoppa av för shopping eller lunch. Sedan kanske gå någon hållplats för att hoppa på bussen igen till något annat ställe. Funkade mycket bra med de förbokade biljetterna som jag skrev ut hemma och sedan hade med till bussen. Rekommenderas.

Jenny, Getinge
SÖN, 01 JUN 2014
4.3
Fantastiska rundturer

Ingen lång väntetid på bussarna

Sten g, Frövi
TIS, 01 APR 2014
4.3
Sightseeingbuss i Paris

Bussen hade fyra olika turer att åka i Paris och de stannade mycket nära de olika destinationerna. Rundorna hade punkter där de möttes så man kunde hoppa av den ena rundan och på en annan osv. Biljetten som köptes på parisbiljetter funkade problemfritt så det var himla smidigt.

Linnéa, Färlöv
ONS, 12 MAR 2014
4.3
Tider

Visste inte hur ofta bussarna kom, vid ett tillfälle väntade vi nästan en timme innan det kom en buss. Någon form av tidtabell hade varit bra. I övrigt är vi nöjda, det gick bra att lösa in den utskrivna biljetten/vouchern på bussen.

Gunilla, Örebro
MÅN, 18 NOV 2013
4.3
Hop on - Hop off Paris 16 - 17 augusti 2013

Allt fungerade helt OK. Kan rekommenderas. Mycket bra sätt att ta sig fram till olika intressanta platser i en storstad.

Yvonne, Västerås
TOR, 22 AUG 2013
4.3

Boka biljetter

Välj datum
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour Info
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour, ParisBiljetter.se

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour
Klicka på "KARTA" för att se busslinjerna!

Info

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour
Sommartid kör första bussen kl 09.30 och den sista bussen kl 19.00.
Vintertid för första bussen kl 09.30 och den sista bussen kl 18.00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning


08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen