Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Pris från 2643 kr

Opéra de la Bastille, eller mer vanligt Opéra Bastille eller Nya Operan, har för det mesta operaföreställningar i sin repertoar. Operahuset invigdes 1989 och dess transparenta fasader gör det till ett välkänt landmärke för staden. Här kan du boka biljetter till föreställningar, med eller utan middag.

Opera Bastille är, tillsammans med anrika Opera Garnier, huvudscen för Paris Nationalopera (Opéra National de Paris). På Opera Bastille visas främst operaföreställningar samt några få baletter och symfonikonserter, medan Opera Garnier presenterar en blandning av opera- och balettföreställningar.

Viktig information:
- Din beställning är på förfrågan (on request), vilket innebär att det kan ta upp till 48 timmar innan vi har fått svar från Paris och vi kan bekräfta din bokning.
- Om/när din beställning är bekräftad skickar vi dig en voucher/e-biljett som en bifogad PDF fil till din e-postadress (2 vouchers/e-biljetter om du har beställt middag+föreställning). Denna/dessa voucher(s) ska du skriva ut och ta med till Paris.
- NOTERA! Priset du ser här är högre än det pris som anges på biljetten. I priset du ser här ingår boknings- och expeditionsavgift till operahuset, vår agent och oss. Detta resulterar i ett högre pris för biljetter som bokas här, än direkt vid operahuset. Betänk dock att vi ofta har biljetter när det är utsålt i operahusets kassa. Om du inte vill betala en boknings- och expeditionsavgift ska du inte fortsätta med din bokning!

 

Boka biljetter

Välj datum
Opera Bastille Paris Info

Opera Bastille Paris
Opera Bastille
Place de la Bastille
75012 Paris

Info

Opera Bastille Paris
Open on various dates, please check calendar for availability!

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Nearest metro station is 'Bastille metro station'

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen