Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till de bästa sevärdheterna, rundturerna & upplevelserna i Paris!

Här hittar du biljetter till Paris berömda cabareer och stadens största turistattraktioner, du kan boka guidade rundturer i och utanför Paris hemifrån och försäkra dig om en plats till de ofta slutsålda turerna. Du kan enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till Moulin Rouge, Crazy Horse, Paradis Latin och Lido de Paris. Passa på att lyxa till det med en middag eller lunch i Eiffeltornet, en guidad visning på Louvren eller en romantisk middagstur med båt på Seine.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Crazy Horse

4.1 (52)
Från kr 1286

Njut av en fantastisk varietéshow på ikoniska Crazy Horse i Paris! Den färgsprakande föreställningen består av en serie mycket estetiska och visuella nummer, framförda av de legendariska dansarna vid Crazy Horse.

Höjdpunkter

- Njut av en unik cabaret i Paris
- Låt dig förtrollas av showens sensuella dansstil 
- Välj mellan Show & Champagne, Middag & Show eller Endast Show

Vad kan jag förvänta mig?

Njut av sensuella Crazy Horse cabaret i Paris
Etablissemanget Crazy Horse i Paris, med sitt berömda danskompani är förmodligen det mest ikoniska av alla parisiska kabaréer. 

Crazy Horse bjuder på en äkta Parisisk cabaret show som hyllar det oändliga temat kvinnan! Showen innehåller nästan komplett nakenhet och många sensuella danser. Om du finner detta stötande på något sätt bör du inte boka biljetter till Crazy Horse!

Vi säljer biljetter till Show & Champagne, Middag & Show och Endast Show!  

Njut av en middag innan föreställningen 
Väljer du Middag & Show får du avnjuta av en 3-rätters middag, ½ flaska vin, ½ flaska mineralvatten och kaffe/te. Menyn varierar efter säsong. 

Efter middagen på restaurang "Chez Francis" eller "Fouquet" är det en ca 10 min promenad till Crazy Horse. Middagen serveras inte på Crazy Horse! 

Hur fungerar det?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den till Crazy Horse.  

Hur lång är föreställningen?
Föreställningen varar ca 1,5 timme.

Kan jag välja platser?
Du kan se platsöversikt för Crazy Horse här. Observera att du inte kan boka specifika platser eller bord - endast kategori. Vi säljer inte Box VIP-platser.

Finns det särskild klädkod?
Prydlig klädsel är att rekommendera, slips, kavaj eller kjol är inget krav! Jeans, korta byxor, träningsskor och träningskläder är däremot inte tillåtet. 

Biljettkategorier

Kan barn följa med?
Crazy Horse lämpar sig inte för barn.

Öppettider

Show inkl. 1/2 flaska champagne - Söndag till fredag??: 20.15 & 22.45. Lördag 19.00, 21.30 & 23.45. Show & Middag på "Chez Francis" eller "Fouquet" - Söndag till fredag: Middag 18.30 & Show 20.15. Middag 20.30 & Show 22.45. Lördag: Middag 19.30

Bästsäljare

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 1 timmar 30 minuter

Öppettider

Vägbeskrivning

Crazy Horse

Adress
Crazy Horse 12 avenue George V 75008 Paris

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!