Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Versailles: guidad tur & Paris sightseeing

4.5 (2)
Från kr 1791
Följ med oss på en heldagstur med besök i slottet Versailles, en rundtur i Paris med både buss och båt samt ett besök i Eiffeltornet. 

Besök Versailles och delta i en guidad tur på slottet. Se Royal Apartments, Grande Galerie (spegelsalen) och Drottningens sovrum. Det finns även tid att på egen hand utforska den vackra parken som omger slottet.

Efter Versailles går turen tillbaka till Paris där en lunch serveras på en restaurang i hjärtat av Paris. (3 rätters meny, exklusive dryck)

Eftermiddagen består av en stadsrundtur med buss i Paris (guidning via audioguide) där vi passerar de mest kända monumenten och byggnaderna som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvren, Champs-Elysees, Triumfbågen, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-trädgårdarna, Saint-Germain des Prés och Eiffeltornet .

Efter stadsrundturen blir det en timmes kryssning längs Seine (guidning via audioguide) med tillfälle att beundra de berömda broarna och höra mer om stadens historia.

Turen avslutas med ett besök i Eiffeltornet och en hisstur upp till 2:a våningen som erbjuder en underbar panoramautsikt över Paris.

Viktig information :
- Guidning på engelska!
- Turens längd: ca 10 timmar
- Avgångstider: tisdag-söndag kl 08.45
- Entrébiljett till Versailles, lunch (exklusive dryck), entrébiljett till Eiffeltornet samt kryssning ingår i priset.
- Vid sällsynta tillfällen kan besöket i Eiffeltornet ersättas av ett besök vid Montparnassetornet. Montparnassetornet erbjuder en fantastisk 360 ° vy över Paris. Utsikten, när du står vänd mot Eiffeltornet, är den bästa platsen för att beundra de främsta sevärdheterna och monument som Paris visar upp.
- Vi gör naturligtvis allt vi kan för att det ska bli ett besök i Eiffeltornet på turen, men kan inte garantera detta vid bokningstillfället.
- Du som kund får information om den aktuella färdvägen på dagen för turen, inte tidigare. 
- Om färdvägen inkluderar Montparnassetornet i stället för Eiffeltornet, kan du välja att avbryta hela turen (på plats) och få full återbetalning.
- Om du accepterar alternativet Montparnasse och följer med på turen, kan du inte i efterhand begära återbetalning.
- Notera att denna tur alltid slutar vid Eiffeltornet, vilket ger dig fina foto möjligheter!
- Återigen vill vi understryka att Montparnassetornet endast vid ytterst få tillfällen ersätter Eiffeltornet, dvs de allra flesta turer inkluderar ett besök i Eiffeltornet.

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (3-17)
Småbarn (0-2): Gratis

Öppettider

Dagligen kl. 08.45 (utom måndagar)

Öppettider

Vägbeskrivning

Versailles: guidad tur & Paris sightseeing

×