Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Disneyland Paris: gå före i kön

Disneyland Resort Paris är ett paradis för barn och familjer - och för alla andra som tror på glädje, hopp och allt gott i livet. Denna Disney-park väcker verkligen fantasi och drömmar till liv. Ät på de mysiga Disney-restaurangerna, se de vackra prinsessorna, träffa Musse Pigg och upplev det fantastiska fyrverkeriet! Med den här biljetten går du före i kön vid ingången. En FASTPASS ingår så att du till och med kan komma åt några av åkattraktionerna snabbare!

Höjdpunkter

- Gå förbi de långa köerna utanför
- Testa 50 olika åkattraktioner & karuseller
- Möt dina Disney-favoriter
- Se paraderna & de fantastiska fyrverkerierna
- Boka biljett till antingen en eller två av temaparkerna
- Njut av äkta Disney-magi

Vad kan jag förvänta mig?

Upplev den verkliga Disney-magin när du träder in i parken som innehåller allt du har sett i filmer och på TV. Om du är ett riktigt Disney-fan, är det många nya äventyr som väntar dig - kända människor att möta och nya drömmar som kan bli verkliga. Det finns ingen plats som Disneyland!

Ge dig själv lite tid att umgås med Timon och Pumba på Restaurant Hakuna Matata, flyg högt upp som Peter Pan och träffa alla dina favoriter och Disney-hjältar som Aladdin, Baloo, Buzz Lightyear och naturligtvis Musse Pigg! Eller så kan du tacka ja till en kunglig inbjudan och träffa några av de vackra Disney-prinsessorna.

På Disneyland finns även en mängd roliga åkattraktioner och karuseller! Testa Wild Big Thunder Mountain och Indiana Jones och Temple of Peril. Känn dig lika liten som Alice i Underlandet genom att snurra runt i stora tekoppar i The Mad Hatter's Tea Cups! För de mindre barnen och de som vill åka karuseller utan att höja pulsen rekommenderas Dumbo the Flying Elephant, Le Passage Enchanté d'Aladdin, där du utforskar en helt ny värld eller en båttur i Pirates of the Carribbean.

Med denna biljett går du förbi de långa köerna utanför ingången och har mer tid att ta del av magin i denna vackra Disney Park och Walt Disney Studios. Du kan välja en biljett till en eller båda parkerna. Vilket alternativ du än väljer, så ingår alltid ett FASTPASS i biljetten, vilket ger dig snabbare tillträde till några av åkattaktionerna.

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Det är bara att skriva ut den och ta med till Disneyland Paris, eller visa upp den i din telefon. Mobilbiljett accepteras.

Hur fungerar mitt FASTPASS?
Om du väljer ett FASTPASS för 1 dag och 1 park får du tillgång till antingen Disneyland Paris eller Walt Disney Studios.
Om du väljer ett FASTPASS för 1 dag och 2 parker får du tillgång till BÅDE Disneyland Park och Walt Disney Studios.

Hur kan jag få snabbare tillträde till några av åkattraktionerna med mitt FASTPASS?
Du går till den åkattraktion du vill åka. Vid ingången sätter du in din Disneyland Paris-entrébiljett i FASTPASS- maskinen. Du får då en tidsbestämd FASTPASS- biljett utskriven. Medan du väntar kan du gå runt i parken och kanske testa några av de andra åkattraktionerna. Du återvänder till åkattraktionen vid den tid som visas på din FASTPASS- biljett och går in via FASTPASS- ingången (fast track, expresskö)

Viktig information

- Vänligen ta med giltigt foto-ID, det är kontroll vid ingången.
- Se till att din telefon är fulladdad eftersom de anställda kontrollerar din biljett om du går mellan parkerna.

Biljettkategorier

Vuxen (12+)
Barn (3-11)
Små barn (0-2): Gratis

Öppettider

Disneyland Park: kl. 10:00-19:00.

Walt Disney Studios: kl. 10:00-18:00.

Vad ingår inte i priset?

- Snabbare åtkomst (fast track) gäller inte vid alla åkattraktioner.
- Mat eller dryck.

Boka
Från 835 kr

mån, 3 okt 2022

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - gå före i kön

Vad ingår i priset?

- Gå före i kön & slipp stå i kö till biljettkontoret.
- 1 FASTPASS för 1 dag till antingen en eller två parker.
- Snabbare åtkomst till några av åkattraktionerna - med ditt FASTPASS kan du boka tidsbestämd entré.

Öppettider

Vägbeskrivning

Disneyland Paris

Adress
Boulevard de Parc 77700 Coupvray

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!