Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Sainte-Chapelle: gå före i kön

Från kr 143
Besök det gotiska kapellet Sainte-Chapelle på Île de la Cité i Paris. Gå förbi köerna med förbokade biljetter och gå rakt in i det vackra kapellet.

Höjdpunkter:
- Gå före i kön till Sainte-Chapelle
- Utforska det vackra kapellet
- Beundra de vackra glasmålningarna
- Läs mer på informationspanelerna
- Fri entré för barn/ungdomar under 18 år

Utforska det Heliga kapellet, Sainte-Chapelle i Paris

Sainte-Chapelle byggdes ursprungligen för att hysa Kristi törnekrona, en del av Kristi kors och andra reliker samlade av monarken under 1200-talet.

I början av 1790-talet fick endast medlemmar ur prästsamfundet besöka Sainte Chapelle och kapellet tömdes på sitt innehåll. Allt eftersom tiden gick förvandlades kapellet till en arkivförvaring för det närliggande Palais de Justice, Paris tingshus, fram tills en återuppbyggnadskampanj startades efter påtryckningar från allmänheten.

I dag är det inte längre möjligt att beundra de reliker för vilka Sainte-Chapelle byggdes, då de antingen är omplacerade eller försvann under den franska revolutionen.

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till ditt e-postadress, det är bara skriva ut dokumentet och ta det med dig till vår agent PARISCityVISION i Paris. 

Hur fungerar det? 
När du är på plats i Paris, går du till vår agent PARISCityVISIONs kontor för att byta din e-biljett/voucher till originalbiljetter, innan du besöker kapellet. 

Hur länge är biljetten giltig? 
Din entrébiljett till är giltig på det datum du valt. Vänligen borse från tidspunkten som efterfrågas under bokningsprocessen, eftersom den inte tillämpas på denna biljett. 

Finns det barnbiljetter? 
Nej, men barn och ungdomar under 18 år har gratis inträde i sällskap av en betalande vuxen. 

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (4-17)
Småbarn (0-3): Gratis

Vägbeskrivning

Sainte-Chapelle: gå före i kön

Adress
2 rue des Pyramides 75001 Paris

×