Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Les Invalides: gå före i kön

Besök det storslagna Hôtel du Invalides i centrala Paris, som består av flera museum och minnesplatser: Musée de l'Armée, Musée de l'Orre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, katedralen Saint-Louis och Église du Dôme. Din biljett ger dig tillträde till dem alla!

Höjdpunkter :
- Undvik långa köer till Invalides-muséerna
- Besök Eglise du Dôme
- Se Napoleon I's imponerande grav
- Beundra Charles de Gaulle-monumentet
- Fri entré för alla under 18 år

Ett måste för alla historieälskare
Ett besök på Hôtel National des Invalides, Invalidhotellet, är ett måste för alla historieälskare, då särskilt fransk historia. Museet ligger på Seines vänstra strand nära Pont Alexandre III och består av flera platser: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération (Franska befirelseordern), Musée Plans-Reliefs, Katedralen Saint-Louis och Église du Dôme.

Musée de l'Armée (även känt som Franska arméns militärmuseum) rymmer mer än 500 000 objekt, inklusive vapenkollektioner, emblem och målningar. Museet erbjuder även en digital rundtur (ingår ej i biljettens pris, men kan köpas till på plats).

Saint-Louis-katedralen är designad år 1676 av arkitekten Jules Hardouin-Mansart. Église du Dôme är ett kungligt kapell som angränsar till Saint-Louis-katedralen. Dome-kyrkan, ca 107 meter hög, har blivit en militär fristad och här ligger Napoleons grav.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till ditt e-postadress, det är bara skriva ut dokumentet och ta det med dig till vår agent PARISCityVISION i Paris.

Hur fungerar det?
När du är på plats i Paris, går du till vår agent PARISCityVISIONs kontor för att byta din e-biljett/voucher till museets originalbiljetter, innan du besöker Invalides-muséerna.

Vad ingår i biljetten?
Biljetten ger dig tillträde till alla permanenta samlngar och utställningar, Saint-Louis-katedralen, Église du Dôme, Napoleons grav, Charles de Gaulle-monumentet, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs samt vissa tillfälliga utställningar.

Hur länge är biljetten giltig?
Din entrébiljett till Invalides-muséerna är giltig på det datum du valt. Vänligen borse från tidspunkten som efterfrågas under bokningsprocessen, eftersom den inte tillämpas på denna biljett.

Finns det barnbiljetter?
Nej, men barn under 18 år har gratis entré i sällskap av en betalande vuxen.

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (3-17)
Småbarn (0-2): Gratis

Boka
Från 237 kr

ons, 26 jun 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Les Invalides: gå före i kön

Adress
2 rue des Pyramides 75001 Paris OBS! Du måste hämta dina biljetter senast kl 21.00, så som anges i biljettkategorin.

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!