Middagskryssningar

Njut av en härlig middagskryssning på Seine i Paris och passera många av stadens vackra monument längs färden. Biljetter till din middagskryssning i Paris köper du här!

Middagskryssningar
 
Middag på Bistro Parisien & båttur på Seine

Middag på Bistro Parisien & båttur på Seine

Kombinera en lyxig middag på Le Bistro Parisien vid foten av Eiffeltornet, med en sightseeing tur med båt på floden Seine! Njut av en 2-rätters middag på den vackra Bistro Parisien, som erbjuder unik utsikt över Eiffeltornet och floden Seine, följt av en 1-timmes båttur på Seine. Unna dig själv en upplevelse utöver det vanliga, boka middag och båttur redan ...

Från 390 kr
Middagskryssning kl 18.15

Middagskryssning kl 18.15

4.0
(3)

Boka dina biljetter till en middagskryssning i Paris hemifrån och förbered dig för en romantisk kväll i kärlekens stad. Njut av en härlig traditionell fransk måltid medan solen går ner över Paris.

Från 748 kr
Lunchkryssning kl 12.45

Lunchkryssning kl 12.45

4.6
(9)

Njut av en lunchkryssning i Paris, med härliga smaker av det franska köket, ombord på en flytande restaurang med glastak. Boka biljetter till lunchkryssning på Seine och upplev Paris fantastiska arkitektur och monument från vattnet.

Från 639 kr
VIP Middagskryssning kl. 20.30

VIP Middagskryssning kl. 20.30

4.4
(19)

Unna dig en middagskryssning på Seine i Paris! Denna VIP middagskryssning är en av våra bäst säljande turer, inte undra på det! Fantastisk fransk mat och atmosfär ombord! Säkra dina biljetter – boka hemifrån redan idag!

Från 1073 kr
Lunch på Bistro Parisien & båttur på Seine

Lunch på Bistro Parisien & båttur på Seine

Njut av en härlig lunch i den moderna restaurangen Le Bistro Parisien med unik utsikt över Eiffeltornet och floden Seine. Efter lunchen kan du njuta av en trevlig sightseeing-och båttur på Seine. Boka bord för lunch och biljetter till båtturen på Seine i Paris här!

Från 363 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen