Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge

Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge

Pris från 2655 kr

Njut av en middagskryssning på floden Seine, följt av ett besök i Eiffeltornet och avsluta kvällen med en cabaret på Moulin Rouge! Vad mer kan man önska av en afton i Paris?

Höjdpunkter:
- Njut av en middagskryssning på Seine
- Besök Eiffeltornet och gå före i köerna
- Se en fantastisk show & cabaret på Moulin Rouge

En kväll att minnas
Du börjar kvällen med att avnjuta en härlig middag ombord en av båtarna från Marina de Paris. Båten kryssar långsamt längs floden Seine med Paris vackra monument och byggnader längs strandkanterna.

Ombord njuter du av din middag bestående av ett urval av förrätter, varmrätt från à la carte-menyn och ett urval av desserter. Vatten och vin ingår i priset. Båtturen slutar vid foten av Eiffeltornet, där du går före i köerna och direkt till hissen som tar dig upp till 2:a våningens magnifika utsiktsplats. Panoramautsikten över Paris är makalös.

Efter besöket i Eiffeltornet blir det en bussfärd till stadsdelen Montmartre och Bal du Moulin Rouge, där du får uppleva äkta fransk cancan och cabaret i form av Moulin Rouges show ”Féerie”. På Moulin Rouge serveras ett glas champagne att njuta av till showen.Mellan sevärdheterna transporteras ni i en bekväm buss med A/C och engelsk- och fransktalande guide.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med den på turen.

Var börjar turen?
Du startar din tur vid PARISCityVisions kontor nära Louvren. Adress står på din e-biljett. Samling 30 minuter innan start.

Var slutar turen?
Turen slutar vid PARISCityVisions kontor. I bussen på vägen tillbaka blir du tillfrågad om vilket hotell du bor på, och ligger det i centrala Paris, kan chauffören släppa av dig så nära ditt hotell som möjligt på hemvägen.

Hur länge varar turen?
7-8 timmar.

Finns det särskild klädkod? 
Ja, prydlig klädsel gäller, slips, kavaj eller kjol är att rekommendera. Jeans, korta byxor, träningsskor och träningskläder är inte tillåtet.   

Kan barn följa med?
Moulin Rouge lämpar sig inte för barn och barn under 6 år får inte följa med. 

Notera: Det är ofta många människor på Moulin Rouge, så räkna med att utrymmet är begränsat och att det kan vara trångt!

 

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 6 kundrecensioner
Moulin Rouge top of the top

Vi köpte ovanstående paket. Middagskryssningen var en hetsig löpande band princip där maten som var helt utan smak slängdes ut. Man fick ett glad vin el en flaska vatten per person. Det sas att man kunde köpa till mer vin men det fanns ingen som kunde ta beställnibgen. Musik spelades på hög volym och sevärdheterna åktes förbi i rasande fart. Just denna del gav oss inte så mycket alls. Rekomenderar andra att ta antingen en romantisk middag eller en vanlig båttur på Seine.
Bussresa till eifelltornet och upp till andra våningen utan att behöva stå i kö var fantastiskt! Sedan väntan i bussen innan avfärd till Moulin Rouge! Vi kom in snabbt och hamnade vid ett bord allra längst fram vid scen. Denna föreställning var en av dom bästa på hela resan. Suveränt!!!!!! Om man ska göra något kolla då in denna föreställning! !!!!!!

Christine, Stockholm
TIS, 08 APR 2014
4.3
Otur

Vi tyckte helheten var helt OK, men ett par saker sänker betyget:

Maten var inte särskilt bra på båten, och dessutom gick det INTE för sig att byta det inkluderade vinet till en öl istället, då skulle man betala 8 euro, uselt!

Ett par saker som vi hade otur med, men som ParisBiljetter (eller CityRama) inte kan beskyllas för:
Det regnade och var kallt när vi var i Eiffeltornet, väldigt synd. Sedan var det ca 30 minuter kö för att komma ner igen, hade vi inte gett upp långt i förväg hade vi missat bussen till Moulin Rouge. Sedan spillde personalen på Moulin Rouge öl över mig, jag kompenserades med en ny öl.

Bra:
Trevlig personal och smidigt att bli transporterad mellan aktiviteterna. Skönt att man blev hemkörd till hotellet efteråt.

John, Uppsala
ONS, 30 OKT 2013
4.3
Everything perfect

It was wonderful and very well organized
We liked a lot and recomend this agency highly to others

Reza, Loddekopinge
ONS, 16 OKT 2013
4.3
Everything perfect

It was wonderful and very well organized
We liked a lot and recomend this agency highly to others

Reza, Loddekopinge
ONS, 16 OKT 2013
4.3
Jättenöjd!

Jag var lite tveksam att boka en så dyr upplevelse först genom internet men blev så positivt överraskad! Allt fungerade perfekt och era mail innan resan uppskattades. Jag ska tillbaka till Paris nästa höst och då återkommer jag!

Pirjo, Västerås
MÅN, 30 SEP 2013
4.3
En helkväll!

Vi bokade en middagskryssning, besök i Eiffeltornet och Moulin Rouge. Middagen var jättegod och det var så himla fint att åka en tur på Seine och se alla vackra båtar och alla vackra byggnader! Eiffeltornet var verkligen spektakulärt och Mouling Rouge var underbart att se, vilken show! Jag är jättenöjd, det enda som drar ner betyget var att det blev för lång kväll för mig som hade hållt igång hela dagen. Så ska ni boka som jag så ta det lite lugnare på dagen :).

Pirjo, Västerås
MÅN, 30 SEP 2013
4.3

Boka biljetter

Välj datum
Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge Info
Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge, ParisBiljetter.se

Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge
Samling senast 30 min. före avgång vid:
PARISCityVISION
2 Rue Des Pyramides,
75001 Paris.

Info

Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge
Dagligen kl 18:00. Mellan 1 nov och 31 mars, endast torsdag - lördag.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro Line 1 till Tuileries Station

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen