Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris

Pris från 2871 kr

Intag en middag med dryck på första våningen i Eiffeltornet , njut av en stilla kryssning på Seine och avsluta kvällen med cabaret på Lido de Paris på Champs-Elysées. Köp dina biljetter till denna populära tur här!

Denna afton i Paris börjar med en middag inklusive dryck på den nya restaurangen "58 Tour Eiffel" som ligger på första vångingen i Eiffeltornet. Utsikten är fantastisk!

Efter middagen väntar en båt från "Bateaux Parisiens" vid foten av Eiffeltornet, som tar er med på en stilla kryssning längs Seine. Här får ni uppleva Paris vackra byggnader och monument upplysta i den romantiska Pariskvällen.

Båten lägger åter till vid foten av Eiffeltornet och med buss åker ni till Lido de Paris på Champs-Elysées där ni får uppleva Lido de Paris senaste show "Désirs". På Lido blir ni serverade ett glas champagne var.

Mellan attraktionerna blir ni transporterade i en lyxig buss med A/C och engelsk- och fransktalande guide.

* Är ni ett sällskap på mer än 8 personer är det inte säkert att ni får ett eget bord på restaurangen, ni kan bli uppdelade på flera bord.
* Både restaurangen "58 Tour Eiffel" och Lido de Paris är mycket populär, så det kan uppstå väntetid och lång kö innan ni blir instläppta. Detta kan vi inte hållas ansvariga för.
* De släpper in många människor på Lido de Paris, så räkna med att det kan vara trångt!
* Vid sällsynta tillfällen, och ibland pga vädret, ändrar man turens rutt så att man börjar med kryssningen och därefter intar middagen på Eiffeltornet. Detta kan ske med kort varsel, så pass att vi inte har möjlighet att kontakta er innan. Detta kan vi inte hållas ansvariga för.
* Prydlig klädsel krävs på denna tur.

Turens längd: Mellan 7-8 timmar!

Avgångstid: Varje kväll kl. 18:15. Vänligen möt upp senast 30 minuter före avgång!

Eiffeltornet, Middagskryssning och Lido de Paris börjar och slutar vid 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris!

NOTERA: I bussen blir du tillfrågad om vilket hotell du bor på, och är det i centrala Paris, kan bussen släppa av dig så nära ditt hotell som möjligt på hemvägen.

OBS: Din bokning är "på förfrågan "! Dvs vi måste få din bokning bekräftad från vår leverantör i Paris. Detta kan ibland ta upp till 24 timmar. Dina vouchers/e-biljetter skickas sedan automatiskt och omgående till din e-post adress så snart din bokning "på förfrågan" är bekräftad från Paris och din betalning är godkänd. Du kan läsa mer om "bokning på förfrågan" HÄR !

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
En trevlig aktivet.

Mycket trevlig och god middag på Eiffeltornet, ska upplevas ;-) Kryssningen var för långdragen och det saknades möjligheter till att köpa dryck och snacks. Lido var KANON bra.

Billy, Vellinge
FRE, 31 MAJ 2013
4.0

Boka biljetter

Datum
Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris Info
Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris, ParisBiljetter.se

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris
Samling senast 30 min före avgång vid:
36 avenue de la Bourdonnais
75007 Paris
PARISCityVISION
36 Avenue de la Bourdonnais
75007 Paris

Info

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris
Dagligen kl 17.45. Mellan 1 nov och 31 Mars endast fredag - lördag.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Bir Hakeim / Ecole Militaire

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen