Boka biljetter till Museum

Museum

Några av världens mest berömda konstskatter och museum finns i Paris. Utforska världsberömda konstmuseum och gallerier som Louvren, Musée d'Orsay, Picasso, Pompidou och Rodin. Du kan välja mellan inträdesbiljetter inklusive en guidad visning eller endast entrébiljett och utforska på egen hand. Här kan du även hitta mindre kända museipärlor som Science Museum eller Grévin Wax Museum.

Museum
 
Entrébiljett till Louvren

Entrébiljett till Louvren

Slipp stå i timslånga köer med förköpta inträdesbiljetter till Louvren. Gå förbi köerna och kom snabbt in i det världsberömda konstmuseet i hjärtat av Paris där du får beundra enastående mästerverk som Mona Lisa och Venus di Milo. Var smart och förboka dina entrébiljetter till Louvren hemifrån!

Från 193 kr
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Utforska Louvren i Paris på egen hand, och i din egen takt, med en informativ audioguide! Boka ett paket inklusive audioguide och entrébiljett och gå före köerna in till Louvren. Mästerverk som Mona Lisa m fl väntar!

Från 406 kr
Montmartre & Louvre Museum

Montmartre & Louvre Museum

Njut av en guidad tur på Montmartre med Place du Tertre och Sacre Coeur samt i världens största museum Louvre Museum i Paris. Boka dina biljetter till denna populära tur i Paris här!

Från 830 kr
Louvren med guide

Louvren med guide

3.0
(1)

Följ med på denna guidade tur till Louvre Museum i Paris, där du också får besöka de vackra Tuileries trädgårdarna.

Från 704 kr
Guidad tur på Musée d'Orsay

Guidad tur på Musée d'Orsay

Njut av en guidad visning av Orsay museet i Paris! Musée d'Orsay är känd för att uppvisa den största samlingen av impressionistisk och postimpressionistiska målningar i hela världen och är ett måste se för alla konstälskare som besöker Paris! Boka biljetter hemifrån till denna populära guidade tur.

Från 605 kr
Musée d'Orsay med audioguide

Musée d'Orsay med audioguide

Njut av ett besök Musée d'Orsay i Paris! Detta världsberömda konstmuseum är känd för sin stora samling av impressionistiska och post-impressionistiska målningar. Din audioguide och karta leder dig till de mest kända konstverken! Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna till biljettkassan på plats!

Från 457 kr
Paris Museum Pass - 2 dagar

Paris Museum Pass - 2 dagar

Få obegränsad tillgång till fler än 60 av Paris mest populära museer och monument med Paris Museum Pass! Passet är giltigt två dagar i följd och låter dig gå före i köerna till några av de mest fantastiska sevärdheterna och museerna i och utanför Paris. Passet gäller bl. a på Musée d'Orsay, slottet i Versailles och mycket mer!

Från 655 kr
Paris Museum Pass - 4 dagar

Paris Museum Pass - 4 dagar

Få fyra dagars obegränsad tillgång till mer än 60 av Paris mest besökta museer, sevärdheter och monument, med Paris Museum Pass! Entré till bl. a Orsay museet, slottet i Versailles och mycket mer! Passet är giltigt i fyra på varandra följande dagar. Köp ditt Paris Museum Pass här!

Från 877 kr
Entrébiljett till Musée d'Orsay

Entrébiljett till Musée d'Orsay

Gå före i köerna till Musée d'Orsay i Paris med förbokade inträdesbiljetter! Museet är världsberömt för sin enorma samling av impressionistiska och post-impressionistiska målningar och andra fantastiska konstverk. Barn under 18 år har gratis entré.

Från 205 kr
Entrébiljett till Les Invalides

Entrébiljett till Les Invalides

Besök det mäktiga byggnadskomplexet Hôtel des Invalides i Paris, som består av flera sevärdheter och museum: Musée de l'Armée, Musée de l'Orre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, katedralen Saint-Louis och Église du Dome. Du får tillträde till dem alla! Köp din biljett här och gå före i köerna till Les Invalides-museerna!

Från 205 kr
Entrébiljett till Musée Rodin

Entrébiljett till Musée Rodin

Utforska det vackra Rodin-museet i Hôtel Biron på egen hand och njut av mästerverk av Rodin, Monet, Van Gogh och Renoir. Boka dina inträdesbiljetter hemifrån och slipp stå i kö till det populära museet!

Från 181 kr
Entrébiljett till Centre Pompidou

Entrébiljett till Centre Pompidou

Utforska det fantastiska Centre Pompidou! Museet är ett av världens ledande centra av modern konst. Den täcker ett brett sortiment av plastkonst, fotografi, arkitektur och design. Det är värt ett besök för alla som älskar konst! Beställ dina biljetter hemifrån och gå förbi köerna in till museet!

Från 205 kr
Entrébiljett till Musée Picasso

Entrébiljett till Musée Picasso

Besök Musée Picasso i Paris på egen hand med denna förbokade endast-entrébiljett. Det storslagna museet innehåller mer än 5000 verk av den berömda konstnären Pablo Picasso. Det är den enda samlingen i världen som innehåller verk i alla de media Picasso arbetade i: målningar, skulpturer, tryck och ritningar. Boka inträdesbiljett på nätet och gå före köerna in till museet!

Från 241 kr
Entrébiljett till Cité des Sciences et de l'Industrie

Entrébiljett till Cité des Sciences et de l'Industrie

Upptäck en hel värld fylld av teknik och vetenskap på Paris vetenskapsmuseum, Cité des Sciences et de l'Industrie. Ta del av utställningar, workshops och interaktiva demonstrationer för vuxna och barn. Biljetten ger dig tillträde till både permanenta och tillfälliga utställningar samt till alla andra aktiviteter. Köp dina biljetter på nätet och gå före alla köer!

Från 169 kr
Entrébiljett till Musée Grévin

Entrébiljett till Musée Grévin

Besök Musée Grévin i Paris! Vaxmuseet öppnade år 1881 och kan visa upp inte mindre än 300 vaxdockor, från Albert Einstein till Mahatma Gandhi, Michael Jackson och Drottning Elisabeth II. Köp dina biljetter här på bokningssidan och gör dig redo för en rolig upplevelse för hela familjen!

Från 271 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen