Versailles

Besök magnifika slottet i Versailles och de omgivande franska trädgårdarna. Vi erbjuder turer från Paris till Versailles, guidad visning av slottet och trädgårdarna och turer inklusive de spektakulära fontän uppvisningarna.

Versailles
 
Versailles på egen hand

Versailles på egen hand

3.7
(7)

Besök slottet i Versailles på egen hand – entrébiljett inklusive t o r bussresa från Paris! Köp dina biljetter hemifrån, kliv på bussen i centrala Paris, väl på plats går du före i de långa köerna och direkt in i slottet! Boka dina biljetter till Versailles på nätet!

Från 597 kr
Versailles & Paris Sightseeing

Versailles & Paris Sightseeing

4.5
(2)

Besök slottet i Versailles och se det mesta av Paris - allt på en och samma dag! En komplett utflykt med besök i slottet Versailles, en stadsrundtur i Paris, med både buss och båt, samt ett besök i Eiffeltornet. Boka biljetter till Versailles & Paris Sightseeing redan idag!

Från 1040 kr
Versailles - på cykel

Versailles - på cykel

Versailles på cykel är det perfekta sättet att upptäcka storheten i denna drygt 800 hektar stora kungliga domän. Upplev Versailles höjdpunkter; slottet och den magnifika slottsparken på cykel. Boka biljetten här!

Från 874 kr
Direktbuss till Versailles

Direktbuss till Versailles

Förboka dina biljetter till Versailles-expressen hemifrån! Hoppa på direktbussen till Versailles och res tur- och retur till slottet enkelt och bekvämt. Barn under 9 år reser gratis. Inträde till slottet ingår inte i bussbiljetten, men kan köpas på plats.

Morgontur till Versailles

Morgontur till Versailles

Njut av en fascinerande guidad rundtur i det historiska slottet i Versailles och lär dig mer om Solkungen, Ludvig XIV. Turen inkluderar transport tur- och retur Paris. Efter visningen i slottet kan du njuta av lite ledig tid och utforska de fantastiska franska trädgårdarna i din egen takt. Boka din plats på denna populära tur hemifrån!

Tur till Versailles & Fontänshow

Tur till Versailles & Fontänshow

Njut av en av de bästa guidade turerna till Versailles, vilken inkluderar besök inne i slottet, en rundtur i de underbara franska trädgårdarna och den spektakulära fontänshowen med barockmusik och miljontals ljus. Boka biljetter redan idag!

Heldagstur till Versailles & Trianon

Heldagstur till Versailles & Trianon

Njut av en guidad tur i Versailles Slott och beundra dess vackra rum. Efter visningen kan du utforska de vackra trädgårdarna, innan du njuter av lunch på en restaurang i närheten av Canal Grande. Efter lunch blir det besök vid lustslotten Petit och Grand Trianon. Boka din utflykt här och hoppa över köerna till Versailles och Trianon.

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen