Utanför Paris

Vi kan varmt rekommendera besök i omgivningarna utanför Paris! Här kan ni boka guidade turer till den vackra byn Giverny och se Monets trädgård och ateljé, till Normandies stränder och många minnesmonument, till det berömda klostret på Mont Saint-Michel och till Reims eller Bourgogne för champagne- och vinprovning!

Utanför Paris
 
Disneyland® med buss

Disneyland® med buss

4.2
(5)

Biljetter till Disneyland inkl. bussresa t/r Paris! Med förbokade biljetter kliver du på bussen i Paris, som kör dig direkt till Disneyland Paris. Här går du före i de långa köerna in till Disneyland Park och Walt Disney Studios Park – allt det roliga väntar för hela familjen!

Från 1130 kr
Asterix Park®

Asterix Park®

Besök Asterix Park i Paris på denna heldagstur! Köp dina biljetter till nöjesparken Asterix Park i Paris här!

Från 659 kr
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

Besök La Vallée Village outlet utanför Paris och "shop until you drop"! Köp din bussbiljett till La Vallée Village här!

Från 222 kr
Champagne provning

Champagne provning

5.0
(1)

Denna guidade tur till Reims inkluderar besök, vin- och champagneprovning hos Mumm och Möet & Chandon. Köp biljetter här!

Från 1549 kr
Giverny & Monet

Giverny & Monet

3.5
(4)

Guidad tur från Paris till Giverny med besök i Monets berömda trädgård och atelje. Biljetter till Giverny och Monet här!

Från 964 kr
Normandies stränder

Normandies stränder

Guidad tur från Paris till Normandie och D-dagen, Pointe du Hoc, Omaha Beach, Arromanches och Juno Beach. Boka biljetter här!

Från 2088 kr
Klostret Mont Saint-Michel

Klostret Mont Saint-Michel

Besök det världsberömda Mont Saint Michel klostret! Köp dina biljetter till denna guidade tur från Paris här!

Från 1971 kr
Disneyland® på egen hand

Disneyland® på egen hand

Biljetter till Disneyland® Paris - utan buss. Byt din e-biljett mot originalbiljett hos vår agent på kontoret i Paris, innan du åker till Disneyland och skippa kön till biljettluckan vid Disneyland!

Från 904 kr
Slottet Fontainebleau

Slottet Fontainebleau

Följ med på guidad tur på slottet Fontainbleau utanför Paris! Boka biljetter till Château de Fontainbleau och upplev en del av Frankrikes historia! Promenera i den vackra trädgården och utforska de många magnifika bronsstatyerna. Köp din biljett här!

Från 765 kr
Buss till Mont-Saint-Michel

Buss till Mont-Saint-Michel

Besök ett av Frankrikes mest populära turistmål och Frankrikes kanske mest betagande syn, den av UNESCO världsarvslistade ön Mont-Saint-Michel. Utforska det magnifika medeltida klostret på toppen av ön. Turen gör du på egen hand, så du är helt fri att designa din egen resplan. Transport tur och retur från Paris samt entrébiljett till klostret ingår.

Tur till Sommes Slagfält

Tur till Sommes Slagfält

Följ med på en guidad tur till Sommes slagfält och lär dig mer om vad som hände vid platsen för Sommeoffensiven under första världskriget. På denna historiska utfärd får du besöka de viktigaste slagfälten och historiska platserna i regionen, samt besöka det första museet tillägnad första världskriget. Ett måste för alla historieälskare!

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen