Tur till Versailles

Tur till Versailles

Pris från 505 kr

Besök Versailles slott på egen hand (guidning via audio headset) och spendera tiden som du vill. Det finns även möjlighet att besöka den vackra slottsträdgården!

Detta är en tur- och retur resa från Paris till Versailles i en komfortabel buss med A/C! 

År 1661 byggde Louis XIV Versailles Slott, som fram till modern tid är betraktad som ett av världens vackraste, största och mest imponerande slott.

För att ge er de bästa förutsättningarna för att planera besöket på Versailles slott kommer ni i bussen, från Paris till Versailles, få möjlighet att via audio guide (inspelade kommentarer) bli informerad om Versailles under "Solkungen". På så sätt kan ni planera vad ni vill se på slottet, och eventuellt om ni även önskar besöka Versailles berömda trädgård!

Din entrébiljett (inkluderad i priset) ger dig tillgång till bl a följande rum på Versailles: De Kungliga Rummen, Spegelsalen och "Gallery of Battles" för att bara nämna några få.

När ni kommer fram till Versailles delas individuella hörlurar (audio headset) med inspelade kommentarer ut. Ni kan välja bland följande språk: svenska, danska, engelska, franska, tyska, spanska och holländska.


OBS! Önskar ni besöka Versailles slottsträdgård betalar ni själva en separat entrébiljett vid ingången till trädgården. Pris ca €: 8 per person.

Turens längd: ca 4 timmar

Barnbiljetter: Giltig för barn mellan 4 och 17 år

Avgångstider: Dagligen kl 8:15 / 8:45 och 14:00. Samling senast 20 min före avgång!

Tur till Versailles / Versailles Vision VO börjar och slutar vid 2, Rue des Pyramides, 75001 Paris!

 

Riktigt bra 3.7

3.7 Betyg från 7 kundrecensioner
det blir köer överallt

Besök i Versailles i maj innebär köer att få ut biljetter vid kontoret, skön bussresa, köer vid entrén till slottet samt förskräckligt med köer inne i Versailles. Denna tur var mitt på dagen i hällregn, kanske bättre på morgonturen.
Ingen guidning på svenska som utlovats.

Ingrid, Bromma
TIS, 05 MAJ 2015
3.7
Nina

Jag och min väninna bokade två biljetter till Versailles via denna hemsida, funkade superbra och väldigt smidigt! Vi valde morgonturen som var ca kl 08.45, ett mycket bra val då vi slapp den stora folkmassan och att stå i kö :D Rekommenderar!

Nina, Halmstad
TOR, 22 JAN 2015
3.7
Tur till Versailles är att rekommendera

Bra bussresa, vi åkte vid 8:15 vilket är att rekommendera. Knappt någon kö och eftersom vi hade två reseledare med oss gick den ena och hämtade våra biljetter och den andra tog med oss från bussen. Vi stod ca fem min i kö och kom in fort. Reseledarna fixade guidelurar på det språk man önskade och så kunde vi gå själva och välja vad vi ville se. Parken var väldigt vacker och det enda som var mindre bra var att det blev lite kort om tid, men då kan man välja heldags resan istället tex. Vi åkte halvdag.

Sofia, Svärtinge
TIS, 15 JUL 2014
3.7
Bra organiserat

Bra prisvärd resa. Vi åkte morgontidningen vilket innebar att det inte var så mycket folk på platsen. Lite längre tid rekommenderas om ni vill se trädgårdarna vilket vi inte hann med. Vi hann gå ut och se från slottsruin. Elbilar som finns att hyra hade varit roligt om vi tagit en heldagstur. När vi gick till bussen mitt på dagen hade det kommit flera hundra, kanske tusen nya besökare som väntade på att komma in. Res på morgonen.

Christina, Bollnäs
MÅN, 30 JUN 2014
3.7
Versailles

Det var en bra tur men vill man gå i ett lugnt tempo och hinna titta och lyssna på allt borde man välja heldagsturen.

Jennifer, Laholm
TIS, 18 FEB 2014
3.7
Halvdags tur till Versailles

Kan rekommendera detta, väldigt smidigt att köpa hemifrån, allt funkade perfekt. Versailles var otroligt vackert.

Anna, Borlänge
TIS, 08 OKT 2013
3.7
Tur till Versailles

Allt var väldigt smidigt, men jag trodde att vi genom förköp och grupp skulle ha företräde in till Versailles, men vi fick stå i en 250 meters kö, vilket gjorde att tiden inne i museet och ute i trädgården blev betydligt kortare än väntat.

Isabell, Västerås
SÖN, 28 JUL 2013
3.7

Boka biljetter

Välj datum
Tur till Versailles Info
Tur till Versailles, ParisBiljetter.se

Tur till Versailles
Samling senast 20 min. före avgång vid:
CityRama & ParisVision
2 Rue Des Pyramides
75001 Paris.

Info

Tur till Versailles
Dagligen kl 8:00/8:45 och 14:00

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro Line 1 till Tuileries Station

Se på en karta Se på en karta

Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen