Paris Hop on/Hop off

Paris Hop on/Hop off

Pris från 328 kr

Boka din hop on/hop off bussbiljett till Paris L'OpenTour , det enklaste och bästa sättet att utforska Paris - från en buss med öppet tak.

Vår biljett är giltig 24 eller 48 timmar från första gången du använder den, så det är upp till dig att avgöra när du hoppar på nästa buss eller stiger av för att se och utforska Paris. När du har sett tillräckligt är det bara att kliva på nästa buss och ge dig iväg till nästa plats i Paris du önskar se och utforska!

Paris L'OpenTour har 4 rutter och fler än 50 stopp . Du kan kombinera rutterna som du vill, hoppa av och på var du vill, och göra turen till din helt egna, i ditt eget tempo!

Klicka HÄR här för en detaljerad karta över de 4 rutterna och samtliga hållplatser!

Guidning via audio headset finns tillgängligt på 10 språk: franska, engelska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, japanska, mandarin kinesiska och tjeckiska.

Du kan även kombinera din hop on/hop off 48 timmars-biljett med Batobus , en båtsightseeing på floden Seine med 8 Hop On - Hop Off hållplatser, så att du även kan utforska Paris från floden.

Klicka HÄR  här för en detaljerad karta över Batobus rutten och dess 8 hållplatser!


Viktig information:
- Du kan välja en biljett som gäller i 24 ELLER 48 timmar ELLER 48 timmar i kombination med Batobus sightseeing.
- Biljetten gäller 24 eller 48 timmar i följd!
- Titta på kartan för att se tidtabell för första och sista bussen för dagen.
- Barnbiljetter: Giltig för barn mellan 4 och 11 år
- Den E-biljett/voucher vi skickar till dig direkt efter du har bokat dina biljetter kan lösas in på vilken L'OpenTour buss som helst! Det är bara att skriva ut din e-biljett, och ta med till den första buss du vill hoppa på!

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 6 kundrecensioner
Riktigt trevligt

Hade bokat 2 dagar, men första dagen vi skulle åka var det Pride-festival i Paris, så turerna vi skulle med på var inställda. Gick bra ändå. Nästa dag var superbra! Vi kom dit vi ville och behövde nästan inte vänta alls. Mycket bra och praktiskt.

Monica, Skellefteå
TIS, 01 JUL 2014
4.0
Smidigt

Kanske hade vi bara tur, men det finns gott om hållplatser, så de flesta har nog likt oss nära till en hållplats. Mycket smidigt att åka en bit och sedan hoppa av för shopping eller lunch. Sedan kanske gå någon hållplats för att hoppa på bussen igen till något annat ställe. Funkade mycket bra med de förbokade biljetterna som jag skrev ut hemma och sedan hade med till bussen. Rekommenderas.

Jenny, Getinge
SÖN, 01 JUN 2014
4.0
Fantastiska rundturer

Ingen lång väntetid på bussarna

Sten g, Frövi
TIS, 01 APR 2014
4.0
Sightseeingbuss i Paris

Bussen hade fyra olika turer att åka i Paris och de stannade mycket nära de olika destinationerna. Rundorna hade punkter där de möttes så man kunde hoppa av den ena rundan och på en annan osv. Biljetten som köptes på parisbiljetter funkade problemfritt så det var himla smidigt.

Linnéa, Färlöv
ONS, 12 MAR 2014
4.0
Tider

Visste inte hur ofta bussarna kom, vid ett tillfälle väntade vi nästan en timme innan det kom en buss. Någon form av tidtabell hade varit bra. I övrigt är vi nöjda, det gick bra att lösa in den utskrivna biljetten/vouchern på bussen.

Gunilla, Örebro
MÅN, 18 NOV 2013
4.0
Hop on - Hop off Paris 16 - 17 augusti 2013

Allt fungerade helt OK. Kan rekommenderas. Mycket bra sätt att ta sig fram till olika intressanta platser i en storstad.

Yvonne, Västerås
TOR, 22 AUG 2013
4.0

Boka biljetter

Välj datum
Paris Hop on/Hop off Info

Paris Hop on/Hop off
Klicka på "KARTA" för att se rutterna!

Info

Paris Hop on/Hop off
Sommartid kör första bussen kl 09.30 och den sista bussen kl 20.30.
Vintertid för första bussen kl 09.30 och den sista bussen kl 18.30.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning


Se på en karta Se på en karta

Svenska
Ticmate
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen