Paris Hop on/Hop off

Paris Hop on/Hop off

Pris från 325 kr

Boka din hop on/hop off bussbiljett till Paris L'OpenTour , det enklaste och bästa sättet att utforska Paris - från en buss med öppet tak.

Vår biljett är giltig 24 eller 48 timmar från första gången du använder den, så det är upp till dig att avgöra när du hoppar på nästa buss eller stiger av för att se och utforska Paris. När du har sett tillräckligt är det bara att kliva på nästa buss och ge dig iväg till nästa plats i Paris du önskar se och utforska!

Paris L'OpenTour har 4 rutter och fler än 50 stopp . Du kan kombinera rutterna som du vill, hoppa av och på var du vill, och göra turen till din helt egna, i ditt eget tempo!

Klicka HÄR här för en detaljerad karta över de 4 rutterna och samtliga hållplatser!

Guidning via audio headset finns tillgängligt på 10 språk: franska, engelska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, japanska, mandarin kinesiska och tjeckiska.

Du kan även kombinera din hop on/hop off 48 timmars-biljett med Batobus , en båtsightseeing på floden Seine med 8 Hop On - Hop Off hållplatser, så att du även kan utforska Paris från floden.

Klicka HÄR  här för en detaljerad karta över Batobus rutten och dess 8 hållplatser!


Viktig information:
- Du kan välja en biljett som gäller i 24 ELLER 48 timmar ELLER 48 timmar i kombination med Batobus sightseeing.
- Biljetten gäller 24 eller 48 timmar i följd!
- Titta på kartan för att se tidtabell för första och sista bussen för dagen.
- Barnbiljetter: Giltig för barn mellan 4 och 11 år
- Den E-biljett/voucher vi skickar till dig direkt efter du har bokat dina biljetter kan lösas in på vilken L'OpenTour buss som helst! Det är bara att skriva ut din e-biljett, och ta med till den första buss du vill hoppa på!

 

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 13 kundrecensioner
Jättesmidigt färdsätt!

Allting med förbokade biljetter fungerade perfekt! Vi utnyttjade verkligen våra biljetter och hade en plan för vad vi absolut ville se. Vi hade 48-timmarsbiljetter och man ska vara vaken på att 24-timmarsbiljetter kostar 31 Euro och 48-timmars bara 5 Euro mer...= 36 Euro!
Under färderna till de, av oss, förutbestämda platserna såg vi ju också väldigt mycket av övriga sevärdheter och Paris överhuvudtaget!

Birgitta, Nyköping
TOR, 07 MAJ 2015
4.3
Buss och båt

Riktigt bra kombo att ha både båt och buss. Vi kunde välja och vraka bland turerna. Vi hade 2 dagar samtidigt på båda vilket gjorde att vi kunde spara tid.

Berit, Fjärås
SÖN, 26 APR 2015
4.3
Busstur/båt

Jättepraktiskt att kunna ta sig runt i Paris på detta sätt, visserligen fungerar tunnelbanan bra men då går man ju inte se något av Paris på köpet. Reservation dock för att det blir trafikstockning vissa sträckor, oftast går det snabbare att ta båten på Seine dit man skall istället!

Anette, Mörlunda
LÖR, 18 APR 2015
4.3
Paris Hop on/Hop off rundtur ger en utmärkt överblick av Paris sevärdheter.

Köpte 2 dygns biljetter mycket enkelt på nätet. Sedan valde vi ett hotell som låg inom gångavstånd till en hållplats, Första dagen hann vi med alla fyra rundturerna och såg väldigt många av Paris berömda sevärdheter från den öppna övervåningen på bussen, kunde lyssna till fakta om dem i hörlurarna och ta bilder. Chaufförerna var trevliga och det var aldrig svårt att komma av och på bussarna. Andra dagen kunde vi koncentrera oss på det vi ville se igen. Tusen tack från två nöjda resenärer!

Agnetha, Malmköping
SÖN, 05 APR 2015
4.3
Buss

Mycket smidigt sett att boka in denna typ av resa. Bra med olika ruter och att kunna se lite av varje samt att man även fick en guidad tur på bussen

Stefan, Malmö
TIS, 30 SEP 2014
4.3
Grymt bra!

Vi åkte e weekend. Och de känns som vi hann se typ allt !
4 jätte bra turer, dock åkte den gula genom mindre finare kvarter.
D
Bästa bussen med de bästa rutterna

Michaea, Kungsbacka
TIS, 26 AUG 2014
4.3
Paris i juli 2014

4 st rundturer som täcker alla sevärdheter. Rekommenderas att även köpa till så att man kan åka med deras båtar på Seine. Det som önskas är dock luftkonditionering i bussarna om man tvingas att sitta på första våning på bussen. Nackdel är ju att bussarna bara går i en riktning så den är ju inte lämplig att nyttja som ett snabbt transportmedel. Fungerar bra med att boka genom Parisbiljetter så jag kan rekommendera denna sajt. Tips: boka så mycket ni kan hemifrån för köerna under högsäsong till alla sevärdheter är mycket långa !

Mats, Partille
ONS, 23 JUL 2014
4.3
Riktigt trevligt

Hade bokat 2 dagar, men första dagen vi skulle åka var det Pride-festival i Paris, så turerna vi skulle med på var inställda. Gick bra ändå. Nästa dag var superbra! Vi kom dit vi ville och behövde nästan inte vänta alls. Mycket bra och praktiskt.

Monica, Skellefteå
TIS, 01 JUL 2014
4.3
Smidigt

Kanske hade vi bara tur, men det finns gott om hållplatser, så de flesta har nog likt oss nära till en hållplats. Mycket smidigt att åka en bit och sedan hoppa av för shopping eller lunch. Sedan kanske gå någon hållplats för att hoppa på bussen igen till något annat ställe. Funkade mycket bra med de förbokade biljetterna som jag skrev ut hemma och sedan hade med till bussen. Rekommenderas.

Jenny, Getinge
SÖN, 01 JUN 2014
4.3
Fantastiska rundturer

Ingen lång väntetid på bussarna

Sten g, Frövi
TIS, 01 APR 2014
4.3
Sightseeingbuss i Paris

Bussen hade fyra olika turer att åka i Paris och de stannade mycket nära de olika destinationerna. Rundorna hade punkter där de möttes så man kunde hoppa av den ena rundan och på en annan osv. Biljetten som köptes på parisbiljetter funkade problemfritt så det var himla smidigt.

Linnéa, Färlöv
ONS, 12 MAR 2014
4.3
Tider

Visste inte hur ofta bussarna kom, vid ett tillfälle väntade vi nästan en timme innan det kom en buss. Någon form av tidtabell hade varit bra. I övrigt är vi nöjda, det gick bra att lösa in den utskrivna biljetten/vouchern på bussen.

Gunilla, Örebro
MÅN, 18 NOV 2013
4.3
Hop on - Hop off Paris 16 - 17 augusti 2013

Allt fungerade helt OK. Kan rekommenderas. Mycket bra sätt att ta sig fram till olika intressanta platser i en storstad.

Yvonne, Västerås
TOR, 22 AUG 2013
4.3

Boka biljetter

Välj datum
Paris Hop on/Hop off Info

Paris Hop on/Hop off
Klicka på "KARTA" för att se rutterna!

Info

Paris Hop on/Hop off
Sommartid kör första bussen kl 09.30 och den sista bussen kl 20.30.
Vintertid för första bussen kl 09.30 och den sista bussen kl 18.30.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning


Se på en karta Se på en karta

Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen