Sightseeing

Upplev Paris på någon av våra många spännande sightseeing turer som du kan köpa här! Njut av Paris med båt och buss, från vatten och land och självklart från Eiffeltornet!

Sightseeing
 
Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

3.5
(2)

Upplev Paris by night! I biljetten ingår ett besök i Eiffeltornet, där du går före i köerna och tar hissen direkt upp till utsiktsplatsen, en timmes lång naturskön kryssning på Seine och en stadsrundtur med buss. Det blir skoj för hela familjen!

Från 694 kr
Montmartre & Louvre Museum

Montmartre & Louvre Museum

Njut av en guidad tur på Montmartre med Place du Tertre och Sacre Coeur samt i världens största museum Louvre Museum i Paris. Boka dina biljetter till denna populära tur i Paris här!

Från 760 kr
Paris Gömda Skatter

Paris Gömda Skatter

Följ med på en rundvandring bland Hidden Treasures of Paris och utforska Paris Gömda Skatter. Det blir en guidad tur till de bästa och mest väl gömda platserna i Paris. Se bl. a Burens kolumner, Galerie Vivienne’s shoppinggalleria och Opera Garnier. Boka här!

Från 153 kr
Paris Sightseeing Kryssning

Paris Sightseeing Kryssning

4.3
(3)

Biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning, 1 timmes sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning i Paris, innan du reser hemifrån!

Från 145 kr
Paris Katakomber - gå före i kön

Paris Katakomber - gå före i kön

Hoppa över de långa köerna till katakomberna i Paris! Besök katakomberna och upptäck en mörkare sida av Paris på denna guidade tur. Vandra djupt under Paris gator, genom tunnlar gjorda av ben! Boka biljetter till Paris Katakomber här!

Från 649 kr
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

3.9
(15)

Se det bästa av Paris med buss och gå förbi köerna vid Eiffeltornet. Skippa köerna, njut av utsikten från 2:a våningen, köp dina biljetter till Sightseeing Paris & Eiffeltornet - gå före i kön!

Från 526 kr
Paris Heldagstur

Paris Heldagstur

3.5
(2)

Denna heldagstur inkluderar det mesta och det bästa av Paris! Besök Louvren och Notre-Dame, ta en naturskön kryssning längs Seine och njut av en välsmakande lunch på Eiffeltornet med fantastisk utsikt över staden.

Från 1510 kr
Sightseeing Paris & Kryssning

Sightseeing Paris & Kryssning

4.0
(1)

Lär känna Paris, dess historia och magnifika arkitektur på denna roliga och informativa 3-timmes rundtur! Upptäck Paris från en lyxig buss och en sightseeingbåt på Seine. Det blir en perfekt introduktion till Paris.

Från 362 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

4.0
(1)

Biljetter till Sightseeing Paris med Paris Vision! Upplev det historiska Paris från en modern buss med A/C på mindre än 2 timmar, enkelt och bekvämt för hela familjen! Här bokar du dina biljetter!

Från 211 kr
Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

4.4
(16)

Förboka dina biljetter till Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet, en stadstundtur i tre delar där du utforskar Paris med buss, båt och från luften! Se alla höjdpunkter inklusive Eiffeltornet där du går före i köerna! Du får mycket för pengarna!

Från 729 kr
Paris Essential, inklusive lunch

Paris Essential, inklusive lunch

Om du vill uppleva det bästa av Paris, är detta en utflykt för dig! Denna tur i tre delar inkluderar en stadsrundtur med audioguide, en naturskön kryssning på Seine följt av en 2-rätters lunch vid Eiffeltornet. Se till att boka biljetter till Paris Essential hemifrån!

Från 1162 kr
Paris Afton Sightseeing

Paris Afton Sightseeing

Illuminations är sightseeingturen för dig som vill uppleva "Paris by night" på ett bekvämt sätt i en lyxig buss! Köp dina biljetter här!

Från 313 kr
Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Upplev Paris - by night på denna Paris Afton Sightseeing & Kryssning! Följ med på en kombinerad rundtur i Paris med buss samt på en kryssningsbåt längs Seine! Här köper du biljetterna, enkelt och säkert!

Från 446 kr
Historiska Paris

Historiska Paris

Historiska Paris är en guidad tur genom Paris äldsta kvarter inklusive Ile de la Cité och Notre Dame! Köp dina biljetter till Historiska Paris här!

Från 747 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

4.3
(14)

Boka biljetter till Paris L’Open Tour Hop-on Hop-off bussarna – det enklaste och mest flexibla sättet att utforska Paris! Det är bara att hoppa på en av de många bussarna och börja din sightseeing i en dubbeldäckare med öppet tackdäck. Beställ din biljett redan idag!

Från 325 kr
Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

4.0
(2)

Boka biljetter till Batobus Paris, hop on hop off sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina förköps biljetter till Batobus Paris, innan du reser hemifrån!

Från 175 kr
Det Franska Köket

Det Franska Köket

Unna dig en kulinarisk upplevelse i Paris. Lär dig mer om det Franska Köket och delta i en matlagningskurs! Boka biljetter till det Franska Köket i Paris här!

Från 1764 kr
The Paris Pass

The Paris Pass

The Paris Pass – Paris Passet, ger dig fri entré till 60 populära turistattraktioner och sevärdheter i Paris, buss- och tunnelbanekort i zon 1-3, en kryssning på Seine och mycket mer! Spara tid - köp ditt Paris Pass här!

Från 1317 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

4.6
(5)

Gå före i kön till Eiffeltornet! Med förbokade endast entré-biljetter kan du överlista andra turister och undvika de timslånga köerna på plats. Det är bara att ta hissen till toppen och njuta av den fantastiska utsikten över Paris.

Från 361 kr
Promenad i Montmartre

Promenad i Montmartre

Följ med på en rundvandring i Montmartre och upptäck det bästa av denna charmiga parisiska stadsdel - från anrika Moulin Rouge till den vackra vita basilikan Sacré Coeur! Boka din Promenad i Montmartre här!

Från 196 kr
Paris Citroën 2CV

Paris Citroën 2CV

Häng med på en bilsafari i Paris! Se vackra sevärdheter som Eiffeltornet och Louvren på en biltur i Frankrikes mest ikoniska bil, Lillcittran 2CV av Citroën. Välj mellan tre olika turer!

Från 926 kr
Montmartre med guide

Montmartre med guide

Upptäck Montmartre charmiga kvarter på en 2-timmars guidad tur! Montmartre är ett ikoniskt område i Paris med ringlande smala gator och känslan av gamla Paris. Här ser du både Sacré Coeur, Place du Tertre och mycket mer! Boka din plats på denna underbara utflykt på nätet!

Hjärtat av Paris med audioguide

Hjärtat av Paris med audioguide

Upptäck självaste hjärtat av Paris - Ile de la Cité! Ta din karta och audioguide och utforska den lilla ön i mitten av Paris i din egen takt. På Ile de la Cité hittar du ikoniska parisiska platser som Notre-Dame-katedralen, Högsta domstolen Palais de Justice och den pittoreska parken Place Dauphine.

Paris Museum Pass - 2 dagar

Paris Museum Pass - 2 dagar

Få obegränsad tillgång till fler än 60 av Paris mest populära museer och monument med Paris Museum Pass! Passet är giltigt två dagar i följd och låter dig gå före i köerna till några av de mest fantastiska sevärdheterna och museerna i och utanför Paris. Passet gäller bl. a på Musée d'Orsay, slottet i Versailles och mycket mer!

Paris Museum Pass - 4 dagar

Paris Museum Pass - 4 dagar

Få fyra dagars obegränsad tillgång till mer än 60 av Paris mest besökta museer, sevärdheter och monument, med Paris Museum Pass! Entré till bl. a Orsay museet, slottet i Versailles och mycket mer! Passet är giltigt i fyra på varandra följande dagar. Köp ditt Paris Museum Pass här!

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen