Sightseeing

Upplev Paris på någon av våra många spännande sightseeing turer som du kan köpa här! Njut av Paris med båt och buss, från vatten och land och självklart från Eiffeltornet!

Sightseeing
 
Sightseeing Paris & Kryssning

Sightseeing Paris & Kryssning

4.0
(1)

Lär känna Paris, dess historia och magnifika arkitektur på denna roliga och informativa 3-timmes rundtur! Upptäck Paris från en lyxig buss och en sightseeingbåt på Seine. Det blir en perfekt introduktion till Paris.

  Från 364 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

4.0
(1)

Biljetter till Sightseeing Paris med Paris Vision! Upplev det historiska Paris från en modern buss med A/C på mindre än 2 timmar, enkelt och bekvämt för hela familjen! Här bokar du dina biljetter!

  Från 213 kr
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

3.8
(13)

Se det bästa av Paris med buss och gå förbi köerna vid Eiffeltornet. Skippa köerna, njut av utsikten från 2:a våningen, köp dina biljetter till Sightseeing Paris & Eiffeltornet - gå före i kön!

  Från 527 kr
Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

4.4
(16)

Förboka dina biljetter till Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet, en stadstundtur i tre delar där du utforskar Paris med buss, båt och från luften! Se alla höjdpunkter inklusive Eiffeltornet där du går före i köerna! Du får mycket för pengarna!

  Från 733 kr
Paris Essential, inklusive lunch

Paris Essential, inklusive lunch

Om du vill uppleva det bästa av Paris, är detta en utflykt för dig! Denna tur i tre delar inkluderar en stadsrundtur med audioguide, en naturskön kryssning på Seine följt av en 2-rätters lunch vid Eiffeltornet. Se till att boka biljetter till Paris Essential hemifrån!

  Från 1168 kr
Paris Heldagstur

Paris Heldagstur

3.5
(2)

Denna heldagstur inkluderar det mesta och det bästa av Paris! Besök Louvren och Notre-Dame, ta en naturskön kryssning längs Seine och njut av en välsmakande lunch på Eiffeltornet med fantastisk utsikt över staden.

  Från 1518 kr
Versailles på egen hand

Versailles på egen hand

3.7
(7)

Besök slottet i Versailles på egen hand – entrébiljett inklusive t o r bussresa från Paris! Köp dina biljetter hemifrån, kliv på bussen i centrala Paris, väl på plats går du före i de långa köerna och direkt in i slottet! Boka dina biljetter till Versailles på nätet!

  Från 593 kr
Paris Afton Sightseeing

Paris Afton Sightseeing

Illuminations är sightseeingturen för dig som vill uppleva "Paris by night" på ett bekvämt sätt i en lyxig buss! Köp dina biljetter här!

  Från 315 kr
Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Upplev Paris - by night på denna Paris Afton Sightseeing & Kryssning! Följ med på en kombinerad rundtur i Paris med buss samt på en kryssningsbåt längs Seine! Här köper du biljetterna, enkelt och säkert!

  Från 448 kr
Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

3.5
(2)

Upplev Paris by night! I biljetten ingår ett besök i Eiffeltornet, där du går före i köerna och tar hissen direkt upp till utsiktsplatsen, en timmes lång naturskön kryssning på Seine och en stadsrundtur med buss. Det blir skoj för hela familjen!

  Från 805 kr
Montmartre & Louvre Museum

Montmartre & Louvre Museum

Njut av en guidad tur på Montmartre med Place du Tertre och Sacre Coeur samt i världens största museum Louvre Museum i Paris. Boka dina biljetter till denna populära tur i Paris här!

  Från 890 kr
Historiska Paris

Historiska Paris

Historiska Paris är en guidad tur genom Paris äldsta kvarter inklusive Ile de la Cité och Notre Dame! Köp dina biljetter till Historiska Paris här!

  Från 751 kr
Versailles & Paris

Versailles & Paris

4.5
(2)

Se det mesta av Paris och besök slottet Versailles - allt på en och samma dag! Biljetter köper du här!

  Från 1500 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

4.3
(13)

Boka biljetter till Paris L’Open Tour Hop-on Hop-off bussarna – det enklaste och mest flexibla sättet att utforska Paris! Det är bara att hoppa på en av de många bussarna och börja din sightseeing i en dubbeldäckare med öppet tackdäck. Beställ din biljett redan idag!

  Från 326 kr
Paris Sightseeing Kryssning

Paris Sightseeing Kryssning

4.3
(3)

Biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning, 1 timmes sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning i Paris, innan du reser hemifrån!

  Från 145 kr
Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

4.0
(2)

Boka biljetter till Batobus Paris, hop on hop off sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina förköps biljetter till Batobus Paris, innan du reser hemifrån!

  Från 161 kr
Det Franska Köket

Det Franska Köket

Unna dig en kulinarisk upplevelse i Paris. Lär dig mer om det Franska Köket och delta i en matlagningskurs! Boka biljetter till det Franska Köket i Paris här!

  Från 1773 kr
Paris Gömda Skatter

Paris Gömda Skatter

Följ med på en rundvandring bland Hidden Treasures of Paris och utforska Paris Gömda Skatter. Det blir en guidad tur till de bästa och mest väl gömda platserna i Paris. Se bl. a Burens kolumner, Galerie Vivienne’s shoppinggalleria och Opera Garnier. Boka här!

  Från 154 kr
The Paris Pass

The Paris Pass

The Paris Pass – Paris Passet, ger dig fri entré till 60 populära turistattraktioner och sevärdheter i Paris, buss- och tunnelbanekort i zon 1-3, en kryssning på Seine och mycket mer! Spara tid - köp ditt Paris Pass här!

  Från 1252 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

5.0
(2)

Gå före i kön till Eiffeltornet! Med förbokade endast entré-biljetter kan du överlista andra turister och undvika de timslånga köerna på plats. Det är bara att ta hissen till toppen och njuta av den fantastiska utsikten över Paris.

  Från 399 kr
Promenad i Montmartre

Promenad i Montmartre

Följ med på en rundvandring i Montmartre och upptäck det bästa av denna charmiga parisiska stadsdel - från anrika Moulin Rouge till den vackra vita basilikan Sacré Coeur! Boka din Promenad i Montmartre här!

  Från 197 kr
Paris Citroën 2CV

Paris Citroën 2CV

Häng med på en bilsafari i Paris! Se vackra sevärdheter som Eiffeltornet och Louvren på en biltur i Frankrikes mest ikoniska bil, Lillcittran 2CV av Citroën. Välj mellan tre olika turer!

  Från 931 kr
Paris Catacombs - Skip the line

Paris Catacombs - Skip the line

Skip the long lines to the catacombs in Paris! Visit the catacombs and discover a darker side of Paris on this guided walking tour. Go deep under Paris streets and walk through tunnels made with the bones!

  Från 611 kr
Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen