Sightseeing

Upplev Paris på någon av våra många spännande sightseeing turer som du kan köpa här! Njut av Paris med båt och buss, från vatten och land och självklart från Eiffeltornet!

Magiskt!

Super bra upplägg, och en toppen guide!

Christina, Svenstavik
ONS, 14 MAJ 2014
4.6 (5)
Fick se mycket av Paris!

Väldigt bra tycker jag! Fick se de stora monumenten från bussturen först och sedan blev det Eiffeltornet, väldigt skönt att slippa stå i den kön som var där då vi bara gick förbi kön och åkte upp till andra våningen!
Rätt bra att vi kunde välja själv sedan när vi ville göra båtturen för då han man äta lite imellan.
Kan varmt rekomendera att köpa biljett hemifrån då man slipper lägga tid på att stå och köa vilket såg ut att ta en väldigt lång tid!!
Jonas

Jonas, Göteborg
FRE, 01 NOV 2013
4.6 (5)
Halvdags tur till Versailles

Kan rekommendera detta, väldigt smidigt att köpa hemifrån, allt funkade perfekt. Versailles var otroligt vackert.

Anna, Borlänge
TIS, 08 OKT 2013
4.6 (4)
Så skönt att slippa köerna!

Vi tog en sightseeingbusstur som avslutades med ett besök i Eifeltornet. Bussturen, ca 1,5 timme lång var trevlig, och man blev guidad på valfritt språk via en hörlur. Turen avslutades med ett besök i Eifeltornet och gissa om det kändes skönt att få gå rakt fram till en priority lane, istället för att stå i de gissningsvis flera timmar långa köerna...

Cecilia, Älvsjö
TOR, 18 JUL 2013
4.6 (4)
Väldigt nöjda

Det var en bra och intressant tur och det var oerhört skönt att slippa stå i den långa kön till Eiffeltornet! Helt klart värt pengarna!

Marcela, Järfälla
MÅN, 01 APR 2013
4.6 (5)
Sightseeing
 
Sightseeing Paris & Kryssning

Sightseeing Paris & Kryssning

4.0
(4.0)

Sightseeing Paris & Kryssning är en utflykt genom Paris, som ger dig möjlighet att utforska och uppleva staden från en lyxig sightseeing buss efterföljt av en kryssning längs Seine! Köp dina biljetter till Sightseeing Paris & Kryssning online här!

  Från 314 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

4.0
(4.0)

Biljetter till Sightseeing Paris med Paris Vision! Upplev det historiska Paris från en modern buss med A/C på mindre än 2 timmar, enkelt och bekvämt för hela familjen! Här bokar du dina biljetter!

  Från 220 kr
Gå före i kön: Sightseeing Paris & Eiffeltornet

Gå före i kön: Sightseeing Paris & Eiffeltornet

4.0
(4.0)

Specialerbjudande! Boka innan den 28 februari och spara 15%! Se det bästa av Paris med buss och gå förbi köerna vid Eiffeltornet. Skippa köerna, njut av utsikten från 2:a våningen, köp dina biljetter till Sightseeing Paris & Eiffeltornet här!

  Från 455 kr
Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

4.4
(4.4)

Boka biljetter till Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet, en rundtur i tre delar där du utforskar Paris på land, från Seine och från Eiffeltornet! Biljetterna köper du här!

  Från 612 kr
Paris Essential, inklusive lunch

Paris Essential, inklusive lunch

Paris Essential är en sightseeing tur i tre delar som ger dig möjligheter att utforska Paris till lands, från vattnet och från Eiffeltornet, där ni serveras en tvårätters lunch inklusive dryck!

  Från 1009 kr
Paris Heldagstur

Paris Heldagstur

3.5
(3.5)

Köp dina biljetter till Paris Heldagstur med The River Shuttle! Upplev det mesta av Paris längs floden Seine, inklusive ett besök på Louvre Museum och Notre Dame, samt njut av en lunch i Eiffeltornet. Boka din biljett här!

  Från 1317 kr
Tur till Versailles

Tur till Versailles

3.6
(3.6)

Besök Versailles slott på egen hand (guidning via hörlurar) och spendera tiden som du vill. Det finns även möjlighet att besöka den vackra slottsträdgården! Köp biljetter till Versailles här!

  Från 513 kr
Paris Afton Sightseeing

Paris Afton Sightseeing

Illuminations är sightseeingturen för dig som vill uppleva "Paris by night" på ett bekvämt sätt i en lyxig buss! Köp dina biljetter här!

  Från 283 kr
Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Upplev Paris - by night på denna Paris Afton Sightseeing & Kryssning! Följ med på en kombinerad rundtur i Paris med buss samt på en kryssningsbåt längs Seine! Här köper du biljetterna, enkelt och säkert!

  Från 398 kr
Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

3.5
(3.5)

Biljetter till Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet bokar du här! Följ med på denna kompletta rundtur och upplev vackra Paris på kvällen. Bokning online här!

  Från 659 kr
Montmartre & Louvre Museum

Montmartre & Louvre Museum

Njut av en guidad tur på Montmartre med Place du Tertre och Sacre Coeur samt i världens största museum Louvre Museum i Paris. Boka dina biljetter till denna populära tur i Paris här!

  Från 753 kr
Historiska Paris

Historiska Paris

Historiska Paris är en guidad tur genom Paris äldsta kvarter inklusive Ile de la Cité och Notre Dame! Köp dina biljetter till Historiska Paris här!

  Från 648 kr
Versailles & Paris

Versailles & Paris

4.0
(4.0)

Se det mesta av Paris och besök slottet Versailles - allt på en och samma dag! Biljetter köper du här!

  Från 1516 kr
Paris Hop on/Hop off

Paris Hop on/Hop off

4.1
(4.1)

Paris L’OpenTour är den bästa hop on/hop off sightseeing i Paris. Köp dina L’OpenTour biljetter här och njut av Paris i ditt eget tempo!

  Från 324 kr
ParisMagique Sightseeing Kryssning

ParisMagique Sightseeing Kryssning

4.3
(4.3)

Biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning, 1 timmes sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning i Paris, innan du reser hemifrån!

  Från 147 kr
Batobus Paris

Batobus Paris

4.0
(4.0)

Boka biljetter till Batobus Paris, hop on hop off sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina förköps biljetter till Batobus Paris, innan du reser hemifrån!

  Från 162 kr
Chokladprovning i Paris

Chokladprovning i Paris

Följ med på chokladprovning i Saint-Germain des Prés i Paris och upptäck chokladens fantastiska värld. Här får du mängder av fakta och höra fascinerade detaljer om choklad och du får fördjupa dig i chokladens historia.

  Från 889 kr
Det Franska Köket

Det Franska Köket

Unna dig en kulinarisk upplevelse i Paris. Lär dig mer om det Franska Köket och delta i en matlagningskurs! Boka biljetter till det Franska Köket i Paris här!

  Från 1809 kr
Paris Gömda Skatter

Paris Gömda Skatter

Följ med på en rundvandring bland Hidden Treasures of Paris och utforska Paris Gömda Skatter. Det blir en guidad tur till de bästa och mest väl gömda platserna i Paris. Se bl. a Burens kolumner, Galerie Vivienne’s shoppinggalleria och Opera Garnier. Boka här!

  Från 377 kr
Latinkvarteren

Latinkvarteren

Följ med på en historisk rundvandring bland de charmiga Latinkvarteren ”The Latin Quarter” i Paris. Upptäck historiska Paris och all den skönhet som Latinkvarteren har att erbjuda. Boka här!

  Från 314 kr
The Paris Pass

The Paris Pass

Get free access to more than 60 top attractions in Paris, free transportation in zone 1-3, a cruise on the Seine and much more. With the Paris Pass you'll save both time and money. Get yours here.

  Från 1213 kr
Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen