Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge

Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge

Pris från 2824 kr

Njut av en romantiskt kryssning längs Seine, besök därefter Eiffeltornet för att uppleva den otroliga utsikten över Paris, följt av den fantastiska showen "Féerie" på Moulin Rouge i Paris! Köp dina biljetter till Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge här!

Du börjar denna afton med en middagskryssning på Seine, ombord på ett av kryssningsfartygen från "Marina de Paris", där du får uppleva Paris vackra monument och broar - upplysta i kvällsskenet! På menyn finns ett urval av förrätter, à la carte varmrätt och dessert. Vin och vatten ingår i priset.

Efter middagen lägger båten till vid foten av Eiffeltornet där ni får besöka andra våningen för att njuta av utsikten. Självklart går ni förbi den ofta långa kön utanför.

Därefter kör bussen er till Bal du Mouin Rouge och den fantastiska showen "Féerie" med "Can-Can", vackra dansande flickor, glitter, paljetter, musik, cirkus och mycket mycket mer..

På Moulin Rouge blir ni serverade en halv flaska champagne.

Mellan attraktionerna blir ni transporterade i en lyxig buss med A/C och engelsk- och fransktalande guide.

* Är ni ett sällskap på mer än 8 personer är det inte säkert att ni får ett eget bord på "Marina de Paris", ni kan bli uppdelade på flera bord.
* Moulin Rouge är mycket populär, så det kan uppstå väntetid och lång kö innan ni blir instläppta till showen. Detta kan vi inte hållas ansvariga för.
* De släpper in många människor på Moulin Rouge, så räkna med att det kan vara trångt!
* Prydlig klädsel krävs på denna tur.

Turens längd: Mellan 7-8 timmar!

Avgångstid: Varje kväll kl. 18:00. Vänligen möt upp senast 20 minuter före avgång!

Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge börjar och slutar vid 2, Rue Des Pyramides, 75001 Paris!

NOTERA: I bussen blir du tillfrågad om vilket hotell du bor på, och är det i centrala Paris, kan bussen släppa av dig så nära ditt hotell som möjligt på hemvägen.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 4 kundrecensioner
Moulin Rouge top of the top

Vi köpte ovanstående paket. Middagskryssningen var en hetsig löpande band princip där maten som var helt utan smak slängdes ut. Man fick ett glad vin el en flaska vatten per person. Det sas att man kunde köpa till mer vin men det fanns ingen som kunde ta beställnibgen. Musik spelades på hög volym och sevärdheterna åktes förbi i rasande fart. Just denna del gav oss inte så mycket alls. Rekomenderar andra att ta antingen en romantisk middag eller en vanlig båttur på Seine.
Bussresa till eifelltornet och upp till andra våningen utan att behöva stå i kö var fantastiskt! Sedan väntan i bussen innan avfärd till Moulin Rouge! Vi kom in snabbt och hamnade vid ett bord allra längst fram vid scen. Denna föreställning var en av dom bästa på hela resan. Suveränt!!!!!! Om man ska göra något kolla då in denna föreställning! !!!!!!

Christine, Stockholm
TIS, 08 APR 2014
4.0
Otur

Vi tyckte helheten var helt OK, men ett par saker sänker betyget:

Maten var inte särskilt bra på båten, och dessutom gick det INTE för sig att byta det inkluderade vinet till en öl istället, då skulle man betala 8 euro, uselt!

Ett par saker som vi hade otur med, men som ParisBiljetter (eller CityRama) inte kan beskyllas för:
Det regnade och var kallt när vi var i Eiffeltornet, väldigt synd. Sedan var det ca 30 minuter kö för att komma ner igen, hade vi inte gett upp långt i förväg hade vi missat bussen till Moulin Rouge. Sedan spillde personalen på Moulin Rouge öl över mig, jag kompenserades med en ny öl.

Bra:
Trevlig personal och smidigt att bli transporterad mellan aktiviteterna. Skönt att man blev hemkörd till hotellet efteråt.

John, Uppsala
ONS, 30 OKT 2013
4.0
Everything perfect

It was wonderful and very well organized
We liked a lot and recomend this agency highly to others

Reza, Loddekopinge
ONS, 16 OKT 2013
4.0
En helkväll!

Vi bokade en middagskryssning, besök i Eiffeltornet och Moulin Rouge. Middagen var jättegod och det var så himla fint att åka en tur på Seine och se alla vackra båtar och alla vackra byggnader! Eiffeltornet var verkligen spektakulärt och Mouling Rouge var underbart att se, vilken show! Jag är jättenöjd, det enda som drar ner betyget var att det blev för lång kväll för mig som hade hållt igång hela dagen. Så ska ni boka som jag så ta det lite lugnare på dagen :).

Pirjo, Västerås
MÅN, 30 SEP 2013
4.0

Boka biljetter

Välj datum
Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge Info
Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge, ParisBiljetter.se

Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge
Samling senast 20 min. före avgång vid:
CityRama
2 Rue Des Pyramides,
75001 Paris.

Info

Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge
Dagligen kl 18:00. Mellan 1 nov och 31 mars, endast torsdag - lördag.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro Line 1 till Tuileries Station

Se på en karta Se på en karta

Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen