Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge

Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge

Pris från 2573 kr

Intag en middag med dryck på första våningen i Eiffeltornet, njut av en stilla kryssning på Seine och avsluta kvällen med cabaret på Moulin Rouge . Köp dina biljetter till vår mest efterfrågade tur här!

Denna afton i Paris börjar med en middag inklusive dryck på den nya restaurangen "58 Tour Eiffel " som ligger på första vångingen i Eiffeltornet. Utsikten är fantastisk!

Efter middagen väntar en båt från "Bateaux Parisiens " vid foten av Eiffeltornet, som tar er med på en stilla kryssning längs Seine. Här får ni uppleva Paris vackra byggnader och monument upplysta i den romantiska Pariskvällen.

Båten lägger åter till vid foten av Eiffeltornet och med buss åker ni till Moulin Rouge där ni får uppleva Moulin Rouges senaste show "Féerie ". På Moulin Rouge blir ni serverade ett glas champagne var.

Mellan attraktionerna blir ni transporterade i en lyxig buss med A/C och engelsk- och fransktalande guide.

* Är ni ett sällskap på mer än 8 personer är det inte säkert att ni får ett eget bord på restaurangen, ni kan bli uppdelade på flera bord.
* Både restaurangen "58 Tour Eiffel" och Moulin Rouge är mycket populär, så det kan uppstå väntetid och lång kö innan ni blir instläppta. Detta kan vi inte hållas ansvariga för.
* De släpper in många människor på Moulin Rouge, så räkna med att det kan vara trångt!
* Vid sällsynta tillfällen, och ibland pga vädret, ändrar man turens rutt så att man börjar med kryssningen och därefter intar middagen på Eiffeltornet. Detta kan ske med kort varsel, så pass att vi inte har möjlighet att kontakta er innan. Detta kan vi inte hållas ansvariga för.
* Prydlig klädsel krävs på denna tur.

Turens längd : Mellan 7-8 timmar!

Avgångstid : Varje kväll kl. 18:15. Vänligen möt upp senast 20 minuter före avgång!

Eiffeltornet, Middagskryssning och Moulin Rouge börjar och slutar vid 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris!

NOTERA : I bussen blir du tillfrågad om vilket hotell du bor på, och är det i centrala Paris, kan bussen släppa av dig så nära ditt hotell som möjligt på hemvägen.

OBS : Din bokning är "på förfrågan "! Dvs vi måste få din bokning bekräftad från vår leverantör i Paris. Detta kan ibland ta upp till 24 timmar. Dina vouchers/e-biljetter skickas sedan automatiskt och omgående till din e-post adress så snart din bokning "på förfrågan" är bekräftad från Paris och din betalning är godkänd. Du kan läsa mer om "bokning på förfrågan" HÄR !

 

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 2 kundrecensioner
Fantastiskt!

Ett soligt och varmt Paris gjorde naturligtvis sitt till för att höja upplevelsen.
Med mycket smidig organisation och effektivitet hinner man med utan att det känns stressigt.
Alla delar en upplevelse för sig - båtturen Magisk - Moulin Rouge Häftigt och Eiffeltornet Amazing!

Anna lena, Köpmanholmen
LÖR, 18 APR 2015
4.5
PARIS

Vi fyra vuxna svårflörtade 08:or till Paris. Middagen var mycket trevlig på första etagen/59 meter, Kryssningen var mycket vänta, där kan du med fördel använda tiden till att åka upp högre i Eiffeltornet.
Röda kvarn/spektaklet som de själva kallar denna Cabaret på Moulin Rougé. En fantastisk föreställning, vi har aldrig tidigare sett dess like, 900 gäster jublade i lokalen på fredag natten, allt i takt med att champagnen flödade. Tack för en väl genomförd afton, Göran Hasslerud.

Göran, Stockholm
TIS, 29 APR 2014
4.5

Boka biljetter

Välj datum
Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge Info
Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge, ParisBiljetter.se

Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge
Samling senast 20 min före avgång vid:
CityRama
2 Rue Des Pyramides,
75001 Paris

Info

Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge
The tour starts every evening at 6:15pm

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro Line 1 till Tuileries Station

Se på en karta Se på en karta

Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen