Boka biljetter till Louvren & Musée d'Orsay

Louvren & Musée d'Orsay

Beundra några av de mest berömda konstskatterna i världen på Louvren eller Orsay-museet i Paris. På denna sida hittar du biljetter till guidade visningar eller endast inträdesbiljetter, för dig som önskar utforska Louvren eller Musée d'Orsay på egen hand eller med audioguide.

Louvren & Musée d'Orsay
 
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Utforska Louvren i Paris på egen hand, och i din egen takt, med en informativ audioguide! Boka ett paket inklusive audioguide och entrébiljett och gå före köerna in till Louvren. Mästerverk som Mona Lisa m fl väntar!

Från 405 kr
Montmartre & Louvre Museum

Montmartre & Louvre Museum

Njut av en guidad tur på Montmartre med Place du Tertre och Sacre Coeur samt i världens största museum Louvre Museum i Paris. Boka dina biljetter till denna populära tur i Paris här!

Från 818 kr
Louvren med guide

Louvren med guide

3.0
(1)

Följ med på denna guidade tur till Louvre Museum i Paris, där du också får besöka de vackra Tuileries trädgårdarna.

Från 693 kr
Guidad tur på Musée d'Orsay

Guidad tur på Musée d'Orsay

Njut av en guidad visning av Orsay museet i Paris! Musée d'Orsay är känd för att uppvisa den största samlingen av impressionistisk och postimpressionistiska målningar i hela världen och är ett måste se för alla konstälskare som besöker Paris! Boka biljetter hemifrån till denna populära guidade tur.

Från 596 kr
Musée d'Orsay med audioguide

Musée d'Orsay med audioguide

Njut av ett besök Musée d'Orsay i Paris! Detta världsberömda konstmuseum är känd för sin stora samling av impressionistiska och post-impressionistiska målningar. Din audioguide och karta leder dig till de mest kända konstverken! Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna till biljettkassan på plats!

Från 450 kr
Paris Museum Pass - 2 dagar

Paris Museum Pass - 2 dagar

Få obegränsad tillgång till fler än 60 av Paris mest populära museer och monument med Paris Museum Pass! Passet är giltigt två dagar i följd och låter dig gå före i köerna till några av de mest fantastiska sevärdheterna och museerna i och utanför Paris. Passet gäller bl. a på Musée d'Orsay, slottet i Versailles och mycket mer!

Från 645 kr
Paris Museum Pass - 4 dagar

Paris Museum Pass - 4 dagar

Få fyra dagars obegränsad tillgång till mer än 60 av Paris mest besökta museer, sevärdheter och monument, med Paris Museum Pass! Entré till bl. a Orsay museet, slottet i Versailles och mycket mer! Passet är giltigt i fyra på varandra följande dagar. Köp ditt Paris Museum Pass här!

Från 864 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen