Boka biljetter till Louvren och Musée d'Orsay

Louvren och Musée d'Orsay

Beundra några av de mest berömda konstskatterna i världen på Louvren eller Orsay-museet i Paris. På denna sida hittar du biljetter till guidade visningar eller endast inträdesbiljetter, för dig som önskar utforska Louvren eller Musée d'Orsay på egen hand eller med audioguide.

Louvren och Musée d'Orsay
 
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Utforska Louvren i Paris i din egen takt och lär dig mer om mästerverk som Mona Lisa med en informativ audioguide. Boka biljettpaket inkl. audioguide online och gå före i köerna till biljettkassan på Louvren!

Från 397 kr
Montmartre & Louvre Museum

Montmartre & Louvre Museum

Njut av en guidad tur på Montmartre med Place du Tertre och Sacre Coeur samt i världens största museum Louvre Museum i Paris. Boka dina biljetter till denna populära tur i Paris här!

Från 801 kr
Louvren med guide

Louvren med guide

3.0
(1)

Följ med på denna guidade tur till Louvre Museum i Paris, där du också får besöka de vackra Tuileries trädgårdarna.

Guidad tur på Musée d'Orsay

Guidad tur på Musée d'Orsay

Njut av en guidad visning av Orsay museet i Paris! Musée d'Orsay är känd för att uppvisa den största samlingen av impressionistisk och postimpressionistiska målningar i hela världen och är ett måste se för alla konstälskare som besöker Paris! Boka biljetter hemifrån till denna populära guidade tur.

Musée d'Orsay med audioguide

Musée d'Orsay med audioguide

Njut av ett besök Musée d'Orsay i Paris! Detta världsberömda konstmuseum är känd för sin stora samling av impressionistiska och post-impressionistiska målningar. Din audioguide och karta leder dig till de mest kända konstverken! Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna till biljettkassan på plats!

Paris Museum Pass - 2 dagar

Paris Museum Pass - 2 dagar

Få obegränsad tillgång till fler än 60 av Paris mest populära museer och monument med Paris Museum Pass! Passet är giltigt två dagar i följd och låter dig gå före i köerna till några av de mest fantastiska sevärdheterna och museerna i och utanför Paris. Passet gäller bl. a på Musée d'Orsay, slottet i Versailles och mycket mer!

Paris Museum Pass - 4 dagar

Paris Museum Pass - 4 dagar

Få fyra dagars obegränsad tillgång till mer än 60 av Paris mest besökta museer, sevärdheter och monument, med Paris Museum Pass! Entré till bl. a Orsay museet, slottet i Versailles och mycket mer! Passet är giltigt i fyra på varandra följande dagar. Köp ditt Paris Museum Pass här!

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen