Boka biljetter till Cabaret

Cabaret

Bal du Moulin Rouge, Lido de Paris och Crazy Horse är förmodligen de mest kända cabaréerna i världen! Biljetter till showerna "Féerie", "Bonheur" och "Désirs" kan du köpa här!

Cabaret
 
Paradis Latin

Paradis Latin

4.0
(1)

Bienvenue au Paradis Latin, en cabaret i världsklass i hjärtat av Paris. Paradis Latin är en varieté full av historia, som har roat Paris invånare i decennier! Boka dina Paradis Latin show biljetter här med middag eller med endast champagne!

Från 917 kr
Moulin Rouge och Kryssning

Moulin Rouge och Kryssning

4.0
(2)

Njut av en romantiskt kryssning längs Seine följt av den fantastiska showen "Féerie" på Moulin Rouge i Paris! Köp dina biljetter till Moulin Rouge och Kryssning här!

Från 1915 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.4
(11)

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées är en av världens mest kända kabaréer och en hänförande föreställning som har fascinerat publiken i åratal. Se till att du säkrar några av de eftertraktade biljetterna till denna cabaret, boka i god tid!

Från 1151 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

4.0
(1)

Upplev Crazy Horse cabaret Désirs, inspirerad av det oändliga temat kvinnlighet. Showen består av en serie mycket estetiska och visuella nummer framförda av Crazy Horse legendariska, sensuella dansare. Boka biljetter till Crazy Horse i Paris redan idag!

Från 856 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(31)

Upplev den världsberömda showen på Moulin Rouge i Paris. Det är en av de saker som du bara måste uppleva, när du besöker Paris! Biljetter säljs ut snabbt för denna otroligt populära cabaret, så boka dina biljetter i god tid!

Från 1120 kr
Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen