Boka biljetter till Cabaret

Cabaret

Bal du Moulin Rouge, Lido de Paris och Crazy Horse är förmodligen de mest kända cabaret etablissemangen i världen! Biljetter till showerna Féerie, Paris Merveilles och Désirs kan du köpa här! Välj mellan show & champagne eller middag & show. E-biljetter direkt till din e-postadress.

Cabaret
 
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.6
(36)

Upplev den världsberömda showen på Moulin Rouge i Montmartre, Paris! En cabaret är en av de saker du bara måste uppleva när du är på besök i Paris! Biljetterna säljer ut snabbt, så boka i god tid! Inga mellanhänder och e-biljett till din inkorg.

Från 1019 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.4
(12)

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées är en av världens mest kända varieté etablissemang och bjuder på en hänförande föreställning vilken har fascinerat publiken i åratal. Se till att du säkrar några av de eftertraktade biljetterna till denna cabaret, boka i god tid!

Från 912 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

4.0
(1)

Upplev cabaret Crazy Horse i Paris, en varieté inspirerad av det ändlösa temat kvinnlighet. Denna makalösa show består av en serie mycket estetiska och visuella nummer framförda av Crazy Horse legendariska, sensuella dansare. Boka dina biljetter till Crazy Horse redan idag!

Från 1126 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin är den mest parisiska av Paris stora kabaréer med 70% franska besökare. Gör dig redo för en kväll fylld med god mat, bubblande champagne och magnifik underhållning. Denna föreställning säljer snabbt ut, så se till att boka dina biljetter hemifrån.

Från 697 kr
Moulin Rouge och Kryssning

Moulin Rouge och Kryssning

4.0
(2)

Njut av en romantiskt kryssning längs Seine följt av den fantastiska showen "Féerie" på Moulin Rouge i Paris! Köp dina biljetter till Moulin Rouge och Kryssning här!

Från 2017 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen